perjantai 4. huhtikuuta 2014

263

Kuten arvata saattaa, sairastelumme ei jäänyt pelkästään perheemme pienimmän iloksi vaan tällä viikolla flunssan sain minä, juuri kun poika alkoi olemaan jo parempi.

Kotona ollaan taas jälleen vietetty aikaa, vaikka petiin ei tämä flunssa minua kaatanutkaan. En siltikään halunnut tartutella ystäviämme, joten olemme yrittäneet parhaamme keksiä tekemistä kotona.

Myös miehen syntymäpäivät kävimme tällä viikolla pienesti läpi. Hän sai meiltä itsetehdyn kortin sekä nuo alla näkyvät tennarit vanhojen risojen tilalle. Viinin ostin itselleni, mutta tiedä milloin sen pääsen avaamaan. Oli muuten outoa käydä Alkossa parin vuoden tauon jälkeen ja siltä varmasti näytinkin. Olin aivan hukassa ja kiitokseksi tästä minulta kysyttiin kassalla heti ensimmäisenä sitä henkilöllisyystodistusta. Mutta minkäs sille voi, että näiden parin vuoden aikana, jotka äitiydelle olen uhrannut on ensinnäkin paikallinen liike 
 remontoitu kokonaan ja kaiken lisäksi vielä tavallisen viinipulloni etikettikin kokonaan uusittu.  


Myös dc-fixillä leikimme eräs päivä pojan kera ja kelmutimme keittiömme puutasot uusiksi. Mahdottoman rumahan meidän keittiömme on, mutta toivottavasti pääsemme kaapinrämistä eroon vielä tämän vuoden aikana. 


Tänään kävimme pitkästä aikaa ulkona, ylhäällä todiste siitä minun ulkoilumuotini muodossa. Myöskin tilaamani ihanat Tutan vaatteet saapuivat ja nehän piti tietenkin heti käydä hakemassa, punoittavasta nenästä viis. Pojan kanssa olemme hassutelleet ja mitä vielä - syöneet.

5 kommenttia:

  1. Noi tutat <3

    Parantukaa nopsaa, niin saan jonkin mehevän tekosyyn leipoa muffinsseja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! <3 Mut järkky isot!

      :DD Älä hei kiusaa nyt.

      Poista
    2. En kiusaa, en oo kovin hyvä tekee. Viimeks ko leivoin pullaa ne meni halki tipahtaessaan lattialle. Että sellasta. Pääsisitte koekaniineks :D

      Poista
    3. :DDD Pullan ku viskaa seinään niin se menee läpi?

      Poista
    4. Ainakin tulee lommoja jos ei läpi asti :D

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...