tiistai 15. huhtikuuta 2014

267

Myös minä käyskentelin Messukeskuksen käytäviä monen muun tavoin viime viikonloppuna, tarkemmin sanottuna lauantaina. Hyvin monen muun tavoin, olin myös hieman pettynyt tämän vuotisiin messuihin, vaikken oikein osaa syytä siihen sanoa. Kaiketi odotin vain enemmän, joltain mitä en itsekään tiedä. Parempia alennuksia kenties ja vähemmän vaatteita. Hakusessa ollut Skip Hopin reppukin jäi lopulta ostamatta, kun en tuurillani löytänyt reppuja kuin pelkästään yhdeltä kojulta? Lapsimessuilta? 
Ja tietenkin tuurilleni uskollisesti juuri se haluamani pöllökuosinen valjasreppu oli päässyt loppumaan.

Kiertelin ja kaartelin, monen kojun ohitse kävelin lähes vilkaisutta sillä se ihmispaljous oli välillä aivan kammottavaa, eikä herättänyt juurikaan kiinnostusta kyseisiä kojuja kohtaan. Monissa taas harmitti se tilojen pienuus; pieni koju yhdistettynä jopa kolmeen kurkkijaan aiheutti jo kaaosta, sillä yleensä sen kyseisen kojun edessä olivat vielä niiden ihmisten lisäksi jopa yhtä suuri määrä lastenvaunuja. Ja hieman taaempana lisää halukkaita penkojia. 


Tulan kojulla vierailin hakemassa taaperojatkot Tula-kantoreppuuni sekä eräältä pikkukojulta kotiutin meille pöllöpipot, äidille ja pojalle molemmille omat. Mehujehukin ostettiin kokeiluun, vaikka meillä ei vielä olekaan mehua edes maistettu. Muut ostokset teinkin Outletin puolella ja sieltä kotiimme lähtivät Tefalin lettupannu sekä uunivuoka.

Viihdyin messuilla aika lyhyen ajan moniin muihin verrattuna, saavuin puolenpäivänä aikoihin ja puoli kolmelta jo odottelin Pasilan asemalla junaa, jolla lähteä kotiin. Kaiketi se oli se seuran puute, joka hieman vaikutti sillä en itsekseni viitsinyt edes kahvilaan kahvia jonottaa, joten kotiin lähtiessäni nälkäkin jo hieman kurni mahassa. Myöskin jalat huusivat hoosiannaa, enkä enää jäänyt tekemään pikakierrosta, vaikka messutkin jo hieman hiljentyivät. Parit Småfolkin paidat jäivät mieleen kaihertamaan, mutta yritän piristää itseäni sillä ajatuksella että onneksi niitä löytyy muualtakin.

Tekikö joku aivan järisyttävän löydön?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...