keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Järjestelmäkamera?

Olen haaveillut järjestelmäkamerasta jo viisitoistavuotiaasta asti, mutta aina on tiellä ollut joko rahanpuute tai olemassa olevan kameran toimivuus. 
Suurimmaksi esteekseni muodostui ensimmäisen digikamerani Sony Cyber-shot, joka palvelikin pestissään melkein kymmenen vuotta.

DSC-S40

Pienestä koostaan huolimatta kompaktissa Cyber-shot S40:ssä on korkeatasoinen Carl Zeiss® Vario-Tessar® -objektiivi, 3x optinen zoom ja 4,1 tehollisen megapikselin resoluutio, jotka takaavat mahtavat tulokset.
(teksti Sony)

kuva: Sony


Kun kyseisestä kamerasta aika jätti en vieläkään hennonnut ostaa sitä kauan himoitsemaani järjestelmäkameraa vaan tyydyin tavalliseen digikameraan. Näyttämölle astui Samsung ST94.


Nyt kamerakuume on taas nostanut ilkeää päätään ja kyseisen päivän olen kolunnut elektroniikkaa myyvien liikkeiden nettisivuja sen oikean perässä.
Katselin läpi nämä suosituimmat Canon EOS 1100D sekä
Nikon D3100, mutta jotakin jäin kaipaamaan. 

Sitten löysin uuden parivaljakon: Canon EOS 600D sekä Nikon D5100.  

Nyt pyytäisinkin seuraavaa; jos siellä ruudun toisella puolella JOKU omistaisi jomman kumman näistä vempeleistä ja kehaisisi omaansa.
Tai jos tiedät suht samasta hintaluokasta jotain parempaa
vinkkaa!

Toiveena olisi kuvata tuota alati liikkuvampaa rakkauteni ilmentymää ja kyllä, raha on aina este.

3 kommenttia:

  1. Mä meen nyt tuolla Canonin 600D. Reippaan vuoden harjoittelin 1100D:llä. Mä vertaan nyt näitä, kun en noista Nikoneista tiedä mitään ;) Eli näillä on oikeasti ero kuin yöllä ja päivällä, muussakin kuin hinnassa. ;) Kääntyvä näyttö on oikeasti hyödyllinen. Videoita en oo vielä kuvaillut... Mutta joo, vaikka tuolla 1100D:llä oli hyvä opetella, näissä kahdessa on kuitenkin melkein samat valikot ja toiminnot, joten ehdottomasti suosittelisin kääntymään tuon 600D pariin, sillä pääsee paljon pidemmälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Sun kuvatkin on niin ihania :3
      Oon itse hieman tuohon Canoniin kallellaan jo valmiiksi, muttamutta. Kauhean vaikea valinta kun hinta nousee yli mukavuusasteen :D

      Poista
    2. Onhan se kuitenkin ihan hyvä sijoitus ;) ja parempia kuvia kärsii katsella sit vanhana kiikkustuolissa viltin alla ;)

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...