tiistai 7. toukokuuta 2013

8 kk Neuvola

Aamumme oli aivan kamala. 

Pyysin miestäni herättämään (katsomaan että myös MINÄ herään) aamulla töihin lähtiessään, jotta selviydyn pojan kanssa hyvissä ajoin itsekin neuvolaan. No, eipä olisi tarvinnut huolehtia, sillä luonnollisesti tuo pieni herätyskelloni herätti minut ensimmäistä kertaa viideltä. 
Kyllä, viideltä.
(monena aamuna meillä on nukuttu jo seiskaan/puoli kahdeksaan sen kuuden sijaan)
Mutta ei, ei tänä aamuna.

En pahemmin siitä enää itse nukkunut vaan pyörin sängyssäni puoli kuuteen, jolloin päätin varovasti nousta itse.
Alhaalla keittelin itselleni kahvit ja moikkasin myös töihin lähtevän miehen ja kun kuudelta pääsin kuppeineni olohuoneen sohvalle pärähti itkuhälytin päälle. Puolisen tuntia vielä yritin poikaa nukuttaa, kunnes luovutin ja otin hänet seurakseni alakertaan. 

Kyseisen aamusekoilun jälkeen onnistuin vielä väsyneenä kastelemaan läpimäräksi täysin puhtaan bodyn hihan (vaihtoon meni) sekä syöttämään aamupuurot lähinnä minimiehen housuille, jotka myös menivät vaihtoon. 
Vaihdoin myös kahdet vaippakatastrofit ennen lähtöä, viimeisin ihanasti kymmenen minuuttia ennen auton starttaamista.
Vaippakatastrofien epätoivoisuuden selittäköön seuraava lause: 
tällä hetkellä meille tulee lämmintä vettä vain hellan kautta.

Voi luoja, 
että väsytti.

 Neuvolassa meitä oli vastassa lääkäri sekä terveydenhoitaja ja hieman pelkäsin miten käynti sujuisi tuolta vierastamaan oppineelta JA VÄSYNEELTÄ minimieheltämme. Poika tosin todisti epäilykseni vääriksi hymyilemällä lääkärisedälle koko suunsa mitalla ja papattamalla viimeistä päivää.
Ei se vaan minulle ikinä noin väsyneenä... 
Lääkäri kehui terveeksi ja iloiseksi pojaksi, 
pituutta löytyi 72,5 c
painoa 8575g 
pipo 44.6

Terkkari rohkaisi antamaan ruokaa niin paljon kuin napa vaan vetää ja painottamaan soseruokiin maidon sijaan. Mutta poika kuulemma kasvaa tasaisesti, vaikka painoa ehkä hieman vähäisesti onkin. 

Loppuun haluan pyytää anteeksi, jos teksti on jotenkin kangerteleva. Yöunien pidennettyä ovat minin päiväunet lyhentyneet nysiksi, joten useimmiten pojan nukkuessa heittelen kiireessä pyykit koneeseen/tiskaan ja saatan juoda kahvia kupin. Nytkin tuntuu, että yritän kursia tätä tekstiä kasaan hirveällä hulinalla ja samalla mietin vain kaikkea, mitä pitäisi ehtiä vielä tekemään.  
Ja nyt meillä näemmä herättiinkin, eli nekin asiat taitavat jäädä tältä kerralta tekemättä.

Jes. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...