maanantai 7. lokakuuta 2013

229- MLL kirpputorin saldoa

Tiesin, että nämä kirpputorit ovat suosittuja ja meno voi olla sen mukaista,
mutta ihan sellaiseen en ollut varautunut mitä eilen näin. Olin itsekin liikkeellä  hyvissä ajoin ja kirpputorin auetessa kymmeneltä saavuin paikalla joitakin minuutteja ovien avaamisen jälkeen. Ja se jono.
Vaikka ihmisiä oli päästetty jo joku hetki sisään ostoksille riitti ulkona vieläkin jononpoikasta.

Sisällä meno olikin jo täydessä vauhdissa ja kipitin itse nopeasti 80-86cm ulkovaaterekin luo, enkä siitä juuri liikkunut ennen kuin omat ostokseni sain haalittua.   

Vk-takki+housut, 86cm, ReimaTec, 8 euroa

Ostin tämän, vaikkakin ajat välikausivaatteille alkavat olemaan kohta ohi. Halusin kuitenkin vielä näihin pimenevien syysiltojen kauppareissuille takin haalarin sijaan, joten päätin ostaa lopulta koko setin.





Softshell (?), H&M, hinnan jo unohdinkin
Tämä oli itseasiassa vahinko-ostos, sillä nopeasti rekkiä selatessani katsoin tämän olevan aivan normaali fleecetakki..  

...mutta kotona lähempi tarkastelu paljastikin kummallisen vuoren.

Toppatakki, 86cm, H&M L.O.G.G, 7 euroa


Tämänkin ostin lähinnä kauppareissuille

Näiden lisäksi matkaani tarttuivat vielä ReimaTechin ulkohousut kokoa 86cm sekä Teutonian suloinen hoitolaukku, en tosissanikaan pysty vastustamaan laukkuja.

Löydettyäni nämä kiertelin vielä hetken, mutta päädyin lopulta nopeasti kassalle ja olin ulkona kyseisestä kirpparilta jo puoli tuntia avaamisen jälkeen. Hyvä näin, sillä kuulin tutultani että myöhemmin kassoille sai pahimmillaan jonottaa puoli tuntia...

Koska kunnassamme MLL:llän paikallisyhdistyksiä toimii kaksi on ensi viikonloppuna luvassa vielä Lastentarvike kirpputori vol 2, jonne lähden ihan puhtaasti vain mielenkiinnosta sillä tältä ensimmäiseltä sain jo lähes kaiken haluamani.

Oletteko te vierailleet kyseisissä pyörremyrskyissä?

4 kommenttia:

  1. Mä ajattelin mennä sunnuntaina masalan jätikurppikselle. Se on huippu!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Jättikurppis xD Oliko se Masalan muuten mihinkä aikoihin? Tuntuu, että nyt syksyllä noita on joka paikassa - ja kaikki samaan aikaan! Viime sunnuntaina oli toi MLL ja sit Evitskogissa jotkut isommat myös - ja nyt sit taas MLL ja toi Masala. Kirkollakin on joku kait lähiviikonloppuina :D

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...