lauantai 1. maaliskuuta 2014

253

Nyt on väsymys ollut kovaa sillä meillä on heräilty joka yö ja parhaimmillaan saimme keskiviikkoyönä valvoa kaksi ja puoli tuntia putkeen tuon kiukkuvillen kanssa. Onneksi sen jälkeen heräilyt ovat olleet astetta helpompia, mutta odottelen innolla sitä yötä, kun kertaakaan ei enää herätä ennen aamua. 

x____x 

Harvoin käytän hymiöitä teksteissäni, mutta tämä kuvaa tämän hetkisen fiiliksen parhaiten.

Kun aamut ovat taas parhaimmillaan alkaneet puoli kuudelta olemme lähinnä oleilleet kotona ja ulkoilutkin ovat olleet pikaisia, sillä sankarimme tahtoisi nukahdella jopa keinuunkin. Herkutelleet olemme turhaksi, sillä tein ensimmäistä kertaa elämässäni köyhiä ritareita ja niitä vedettiin niin paljon kuin napa veti (anteeksiannon hakua noiden kamalien öiden vuoksi?)




Torstaina käväisin illasta itse Sellossa, sillä tarvitsin pienen henkireiän poikaan noiden raskaiden öiden jälkeen. Paljon ei haaviin tarttunut ja edelleen ostoslistaltä löytyvät kumpparit sekä kevätkengät pojalle. 

Perjantaina käväisimme tuossa lähellä leikkimässä ja alan pikkuhiljaa tuntemaan, kuinka tähän pieneen naapurustoommekin tuntuvat nousevan ne kuuluisat kuppikunnat... Harmillista vain, sillä meitähän ei täällä ole tällä hetkellä kuin kolme äitiä lapsiensa kera kotona, joten ne kuppikunnatkaan eivät kovin isohkoja mahdu olemaan. Mutta ilmeisesti se olenkin minä, johon ei paljoa yhteyttä pidellä ja joka jään tämän mammakerhon ulkopuolelle. 
Tähän toiseen naapuriini en ole itse enää törmäillyt pitkään aikaan missään ja olen ihmetellytkin, miten niin samat ulkoiluajatkin ovat yhtäkkiä muuttuneet aivan kokonaan. Kahvikutsujakaan ei luonnollisesti putoile puhelimeen viestien muodossa enää ollenkaan. 

Perjantaina sitten viattomasti kysäisinkin toiselta naapuriltani, että onko hän kenties törmännyt tähän kolmanteen äitiin vähään aikaan ja vastauksen pohjalta he ovatkin ilmeisesti useimmin järjestelleetkin leikkitreffeja keskenään eivätkä ole vain minua mukaan pyytäneet. 

 Ilmeisesti kolmenkimppa ei toimi äitiydessäkään missään kauneimmassa muodossaan.


4 kommenttia:

  1. Äh miten surullisen kuulosta :( Mut niinhän se on, ei sitä pentunakaan kolmen porukoissa viihdytty :/

    VastaaPoista
  2. Hei, uutena tulokkaana tulin ilmoittautumaan ja valvomaan kanssasi yhdessä öitä. Tule kurkkaamaan mitä meillä tapahtuu http://pieniasuuriaihmeita.blogspot.fi/ . Tosin valvomisesta en vielä alkuhuumassa ole ehtinyt kirjoittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tervetuloa vain, täällä tosissaankin taas valvoskellaan! Käyn kurkkimassa :)

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...