tiistai 25. kesäkuuta 2013

Karkasin!

Terveiset täältä maalaismaisemista!

Anteeksi kovasti heikentyneestä postaustahdista, mutta iso kiitos teille, jotka silti lukijoina jaksatte roikkua. Lähdin tosissaan minarin kera lomailemaan äitini helmoihin sukumme vanhalle mökille, tänne Vesijaon maisemiin. Käsi ylös kaikki, jotka tiedätte missä Vesijako sijaitsee? Kyllästyin  nyhjäilemään kotona tuon KAHTA hammasta kerralla vääntävän kiukkupyllyn kanssa, joten sovimme isimiehen kanssä että äiti ja poika ottavat  nyt hieman lomaa. Ja mikäs täällä on ollessa, oman äidin helmoissa. Nauroinkin miehelle, että oman äitini hoitohalut lapsenlastaan kohtaan ovat niin suuret, että itse saisin vaikka vain matkoilla patjalla kaksi päivää, jos niikseen haluisin. No, en makoile, mutta on se kiva tietää että mahdollisuus siihen olisi.

Poju pyörii ihmetellen ympärilleen ja kovasti yrittäisi tehdä tuttavuutta äitini kissoihin, joskin kissat eivät tästä kaveruudesta tunnu olevan yhtä innostuneita.

Tänään illalla poju pääsee ensimmäistä kertaa saunaan ja huomenna luultavasti näkee pitkästä aikaa isoisovanhempansa. Tarkemmin meistä, kunhan viikonloppuun mennessä kotiudumme, nämä kännykkäpostaukset eivät oikein ole minun juttuni.

Lämpimiä ja kesäisiä ilmoja teille, missä lienettekin!

2 kommenttia:

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...