perjantai 6. syyskuuta 2013

Uutta harrastusta sekä turvaistuinta.

Tämmöisestä löysin itseni eilen, 
Burleskitanssin alkeiskurssilta.
Oli muuten hirveän hauskaa puuhaa, vaatteita ei riisuttu mutta pyllyä kyllä pyöriteltiin hyvässä hengessä.
Kyseessä on tanssillinen liikunta, jossa keskeisenä lankana kulkevat burleskin klassiset liikeradat. Lopussa kaiken keinuttelun päätteeksi tehtiin vielä pienet vatsa- sekä selkälihasliikkeet.
Ja vaikka kyseessä onkin tanssillinen liikuntaa, niin kyllä ainakin itselläni hiki virtasi ja paikkoja hieman kolotti sopivasti ensimmäisen tunnin jälkeen.
Seuraavaan kertaan!

-----

Tänään käväisimme jo aamusta Espoon Baby Stylessa hakemassa kotiin seuraavan turvaistuimemme. 

Asensin kyseisen penkin juuri omaan autooni ja olen yllättynyt kovin siitä, miten sujuvasti penkki mahtui pienen Peugeottini takapenkille. Etupenkinkin saa melkein aivan taaimmaiseen asentoon asti!
Innolla odotan ensimmäisiä ajokilometrejä. 

Ensimmäinen viikko kaksin pojan kanssa tuntui hirveän hyvältä, 
haikealta mutta hyvältä. 
Sain taas pitkästä aikaa pyörittää tätä arjeksikin kutsuttua showta yksikseni ja tavallaan nautin siitä, kun saan yksinäni olla pomo.
Hermot ehkä kiristyvät enemmän, kuin viimeisten neljän viikon aikana, 

mutta jotenkin tämä kotirouvan rooli kolahtaa.
Vaikka rakastankin miestäni todella paljon minun täytyy kyllä myöntää
että neljä viikkoa melkein aamusta iltaan toisen turpavärkin tuijottelua saa meidät hermostumaan toisiimme huomattavasti herkemmin.

 Ensi viikkoa odotan jännittyneenä, sillä eräs uusista mammakavereistani tulee ensimmäistä kertaa käymään meillä poikansa kanssa. 
Tähän asti olemme aina tavanneet vaunulenkkien muodossa, mutta tuo oma natiaiseni alkaa käymään jo huonoksi rattaissa istujaksi, joten koemme kahvittelun olevan seuraava luonnollinen jatkumo. 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella hauskalta! Pinna on ollut täälläkin kireänä, mmmrrrr nuo mun menkat tekee mut nykyään NIIN kireeks, että tekee jo mieli löytää joku kuontaistuote tms. näihin oireisiin :) Mustakin on kivaa olla välillä kotona ihan kaksin tuon ipanan kanssa. Yritetään järkätä kahvittelut mekin jollekkin viikolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vietin juuri viikonlopun tuon kupeitteni kävyn kanssa kaksin- ja kyllä pinna kiristyi. Mutta samalla siitä ajasta kyllä nautti, kun sai aivan kokonaan tehdä niin kuin halusi :) Kahvittelu kuulostaisi kivalta!

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...