lauantai 28. syyskuuta 2013

225 - Talvivaatteet.

Ilmojen viilentyessä käänsin katseeni jo talvivaatteisiin ja uuden toppahaalarin ostoon. Itse en ole mitenkään merkkiuskollinen enkä näin ollen jaksa juosta Tickettien alennusmyynneissä tai huokailla muidenkaan merkkihaalareiden perään. 

Olen jo pidemmän aikaa katsellut KappAhlin KAXS:in toppahaalareita ja pähkäillyt oikean koon kanssa. Kävin viimeinkin tuossa perjantaina vanhan toppahaalarimme kanssa läheisessä liikkeessä vertailemassa kokoja toisiinsa ja lopulta ostinkin haalarin kaapin perukoille odottelemaan kovempia pakkasia.

kuva http://www.kappahl.fi/
 Alunperin iskin silmäni tummanvihreään, mutta kauppaan päästyäni huomasin ettei kyseistä väriä enää ollut jäljellä yhtäkään kappaletta.
Kotiin siis kulkeutui kuitenkin haalari - tosin hieman alkuperästä suunnitelmaa kirkkaampana.

Tuossa viime viikolla jo laittelin tilaukseen paksumpaa hattua ja kauluria, mutta vielä pitäisi kenkiä metsästää ja hanskojen kokoa pohtia. Onneksi aikaa silti vielä on tai ainakin tällä hetkellä tuo ulkona loistava aurinko antaa siihen viitteitä. 

_____________________

Mutta mitäpä muuta kuuluu tuolle kasvavalle pienellemme?
Hyvää itseasiassa, vaikkakin temperamentti tuntuu kovenevan päivä päivältä.
Meillä kävellään nyt kolmatta viikkoa, tosin ulkona vielä vaaditaan taaperokärry henkiseksi tueksi (kengät.....)
Olemme korvikkeistakin luopuneet pitkät ajat sitten ja siirtyneet tavalliseen maitoon ja ruokakin on melkein kokonaan oman keittiön antimista tarjoiltua. Varalla tosin löytyy keittiön kaapeista pari valmisruokapurkkia. Hampaita on edelleenkin vasta _neljä_ ja täytyy kyllä tunnustaa, että kovasti odotan jo uusia tuleviksi. Helpottaisi hieman tuo kotiruoan syöminenkin, kun suusta löytyisi vielä parit leegot lisää auttamaan lihan muussaamiseen. 
Yöt nukutaan hyvin ja L heräilee enää hyvin satunnaisesti ja jos herää, 
herää hän yleensä vain kerran yössä. 
Eilinen oli tälläinen yö jolloin herättiin ja jos totta puhun, en edes muista milloin edellinen kerta oli.  

Nyt aion mennä jatkamaan laiskaa oleiluani, sillä poju vetelee päiväuniaan ja tiedän keittiössä odottelevan erään suklaalevyn, joka jo kovasti (sohvan lisäksi) kutsuu nimeäni.

3 kommenttia:

  1. Hitto, voi olla että niinsanottu välikausihaalari mulle vanhukselle entinen syyshaalari :) jää kohta käyttämättä kun ulkona on jotain 5 astetta lämmintä. Enkä mä oon niin pro että koska pitää pukea ja mitä :)
    Aina kun ajan teidä tien ohi mun tekee mieli koukata siitä ja käydä huikkaas MOIT!
    Mä teen sen joku päivä, mut ilmotan kyllä ensin :)
    Kuullaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kylmimpinä hetkinä heitän tuolle kyllä jo vanhan toppahaalarin päälle mieluummin, kuin vuorettoman vkhaalarin ja kaikki lisälämmikkeet :D

      Saa meitä moikata, kahvikin keittyy nopeasti :)

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...