maanantai 4. marraskuuta 2013

232- Uusia vaatteita tai jotain sinne päin.


 




 Teimme eilen yllätysreissun Espoossa sijaitsevaan kauppakeskus Isoon Omenaan illansuussa ja kotiutimme H&M:stä tuliaisia niin äidille kuin pojallekin. Olen vähän ajan sisään luopunut kahdesta (2) takista, joten koin olevani oikeutettu uuden hankintaan, sillä minunhan vaatekaapistani takkeja ei löydy...
Mutta ei tälläistä!

Kuva: hm.com


Aamulla vaatteita kuvatessani sain avukseni innokkaan taaperon, mikä johti lopulta siihen että tuota omaa takkiani en jaksanut edes yrittää kuvata;
nauttikaa!








Kaikille blogimammoille varmaankin tuttuja nämä tämmöisetkin kuvat. Kun yksi onnistunut otos vaatii viisi epäonnistunutta, on itsellä sanoinkuvaamaton voittajafiilis.

4 kommenttia:

  1. Isojen poikien vaatteita. :) Meillä on edelleen vaan bodyja, mutta nyt kun kävely on pääsääntöinen etenemismuoto, niin noi paidatkin alkais sopia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tuolla lipaston aarteissa vielä pari bodya jäljellä, mutta huomasin itse että hyvin harvoin puen niitä enää pojalle päälle, joten ostamisenkin olen sitä myöten lopettanut. :) Tuo 92 on kyllä tavattoman reilu vielä, mutta ehkä kohta.. :)

      Poista
  2. Meidänkin pitäisi varmaan alkaa käyttä paitoja, Käyttämättömiä 80cm bodeja kyllä vielä löytyy kaapin nurkista, ehkä niiden jälkeen tai yhdessä niiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ainakin tykätään :) Moni 80cm body jäi harmittavan vähälle käytölle, kun aloin paitoja ostelemaan :/

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...