keskiviikko 20. marraskuuta 2013

238 - Sairastelua

Nuhaa, yskää ja kirsikkana päällä; löysä vatsa. Kaikki nämä meidän taaperollamme, joka ei vielä pahemmin ole sairastellut, eikä kyllä kaikkea olisi tarvinnut kerrallakaan haalia. Pesukone laulaa ja vaatteita saa koko ajan vaihdella, niin minulle kuin pojallekin. Itse toimitan nenäliinan virkaa ja poika, noh.. Poika kärsii siitä, mikä vaipasta tulee yli. Parina päivänä uskaltauduimme hetkeksi tuohon omaan pihaan, mutta tänään pidämme sisäpäivän, kun aamulla sain vielä oksennuksetkin ilokseni vessan lattialle. 

Tämä aamu on ollut kaiken huippu, sillä noiden oksennuksien lisäksi heräsin aamulla puoli kuudelta siihen, että yöllä viereen nostetun poikamme vaippa oli varmaan toista kertaa ikinä falskannut isot pissat meidän sänkyymme. Lakanoiden, vaipan ja yövaatteiden vaihtoa puoliunessa ja hetken mietintä siitä, että missähän kummassa me jatkamme uniamme. 

Kaiken kukkuraksi meille olisi ollut tänään tulossa ensimmäiset vieraat pitkään aikaan, sillä poika vaikutti jo paremmalta. Oksennusta siivotessani jouduin perumaan senkin kyläilyn ja kyseessä olisi ollut vielä enoni, jonka olen viimeksi nähnyt viime kesänä ja serkkuni, jonka näkemisestä onkin jo pari vuotta aikaa. Hieman harmittaa, mutta minkäs sille voi, kun toinen sairastaa. Viikonloppuna olisi vielä tiedossa oman isäni kuusikymppiset, mutta se nyt jää vielä nähtäväksi pääsemmekö sinnekään. Näillä näkymin emme, jollemme jätä lasta hoitoon äidilleni ja tietenkään emme jätä, jos tämä oksentelu jatkuu. Paljon on jossittelua ilmassa.

Kohtalotovereita?

6 kommenttia:

  1. Ei oo kivaa nää sairastelut. Meillä onneksi likka jo parempi, itsellä kurkku kipee mutta onneksi nieluviljely oli puhdas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo... Onneksi nyt meilläkin ollaan jo terveenä, niin pääsee vähän talon ulkopuolelle jo :)

      Poista
  2. No tepä otitte ekan kunnon taudin oikeen tosissanne. Paranemista ja nähdään sitten kun ootte kunnossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lapsi on aina ollut hieman ahneen oloinen, näemmä jopa sairastelussa :D

      Poista
  3. Oi vitsi, kuulostaapa kurjalta :( Meillä poika on välttynyt mahataudilta, mutta itse en. Ihan kamala olo ja oksennus tuli pienestäkin vesihörpystä. En pysty edes kuvittelemaan millaista olisi kun pieni sairastaa oksennustautia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa se olikin! Ihania ne aamut, jotka alkavat lakanoiden vaihdoilla kello viideltä ym :D Itse vältin tuon taudin nyt, mutta mies ei... Kaksin verroin kivempaa siis :)

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...