perjantai 5. huhtikuuta 2013

Britax B-Agile

Vihdoin ja viimein kävin ostamassa meillekin matkarattaat. Kyseisessä asiassa olen ollut hirveän nuuka ja saamaton, sillä omat yhdistelmävaunumme ovat hirveän kapeat: melkeinpä isoimpien matkarattaiden luokkaa.
Mikään eteen tullut ei ole ollut hyvä, kaikista melkeinpä olen löytänyt jotain vikaa. 


Liian kallis, liian iso, liian pienet, taittuvat huonosti, huonot renkaat... Listaa on voinut jatkaa loputtomiin. 

Britax merkkinä on ollut ensimmäisten joukossa, siitä syystä että nykyinen kaukalomme on samaa merkkiä ja näin ollen pystymme hyödyntämään Travel Systemiä. Tosin, tuolle pojallemme kyseinen etu jää hieman lyhytikäiseksi, mutta kuka tietää tulevaisuudessa seuraavien kanssa.... 

kuva: britax.fi

kuva: babyshop.fi
Lopultakin tein päätöksen tarjouksen edessä. Saimme B-Agileen mukaan isommat talvipyörät eteen sekä turvakaaren ja sadesuojan, jotka muuten olisivat lisävarusteina ostettavissa. Sadesuojasta en tosin ole täysin varma, voi olla että sen saa automaattisestikin mukaan? (Tarkistin eräältä nettisivulta ja näemmä tulee mukaan vakiona!)

kuva: lastenturva.fi

 Leveä ratashan on ja jykevä, eli kaikkea sitä mitä en alunperin halunnut. 
Mutta jokin vain vei voiton ja nämä lähtivät kaupasta mukaamme, Chili Pepperin värisenä. 
Lähinnä näitä ostaessani mietin tulevaa kesää ja mahdollista mökkeilyä: talvipyörät ovat siihen tarkoitukseen kätevät ja varmasti pääsemme paremmin eteenpäin hiekkatiellä niiden avulla.
 



Testimetrejä eteen ei ole vielä monia tullut muuten, kuin pikaisen kauppakäynnin myötä. Ainakin päteviltä peleiltä tuntuivat tuolla pienellä matkalla, mutta katsotaan nyt mitenkä suu laitetaan, kun näillä enemmän lähtee liikenteeseen. 

Jos kiinnostus heräsi, lisätietoja kyseisistä rattaista löydät mm. Baby Stylen, AT Lastenturvan ja ihan Britaxin omilta sivuilta.
Kahdella ensimmäisellä kyseiset rattaat ovat vieläpä tarjouksessa.

Millaisia menopelejä teiltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...