keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Tiistai, näin keskiviikkona.

Eilisen aamun olisi varmaankin voinut iloisemmissakin tunnelmissa aloittaa.
Minimies tosin aloitti sen jo aamulla kello kuusi ja jatkoi päiväänsä aamupuuron jälkeen kiukuttelemalla.  

 
Puoli yhdeksältä kokeiltiin nukkumista, joka hiljensikin talon neljäksikymmeneksi minuutiksi. Kiukkua jatkui heti myös tämän heräämisen jälkeen yhteentoista, jolloin äidillä paloi lopulta hermo ja lähdettiin kokeilemaan nukkumista uudemman kerran. Tällä kertaa unta maittoikin jo puolentoista tunnin verran ja vihdoinkin herättiin hyvällä tuulella. Siitä eteenpäin oli päivämme huomattavasti mukavampi ja kaikista kivointa tuon miniukkelin mielestä taisi olla se, kun isi tuli töistä kotiin. Totta puhuen niin myös minunkin mielestäni, sillä enää sen jälkeen en joutunut yksinäni kuuntelemaan tuon suloisen pienen ihmiseni raivoa. 



Illalla tein herkkuruokaani, jonka reseptin olen bongannut vuosia sitten Hellapoliisin sivuilta. 

" Tomaatti-pestobroileria
4 annosta

400-500 g broilerin fileetä
tilkka öljyä
1 iso sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Santa Maria Pasta basilico -mausteseosta myllystä
1/2 dl vihreää pestokastiketta
1 dl kermaa tai kanalientä
200 g Philadelphia tomaatti & pesto tuorejuustoa
200 g miniluumutomaatteja
1/2-3/4 dl pinjansiemeniä
1 ruukku basilikaa
(suolaa)

Leikkaa broilerin fileet sopiviksi suupaloiksi.
Kuumenna öljy wokissa. Paista broileripalat, lisää sipulisilppu, valkosipuli ja Pasta basilico. Lisää  joukkoon myös vihreä pestokastike. Kaada joukkoon kerma ja tuorejuusto. Lisää vielä miniluumutomaatit ja pinjansiemenet.
Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Silppua pinnalle tuore basilika. "


Näiden vuosien varrella olen huomannut, että tuon kyseisen Philadelphian tuorejuuston löytyminen kaupasta on aivan hirveää arpapeliä. Olen siis löytänyt itseni korvaamassa sen hyvinkin usein Valio Violan Auringonkuivattu tomaatti tuorejuustolla. Myös pinjansiemenet olen aina jättänyt pois, ennakkoluuloinen kun olen. Mutta todella hyvää ruoasta on näinkin tullut! Suosittelen muutenkin lämpimästi noita Hellapoliisin sivuja, itse olen sieltä löytänyt monta luottoreseptiä.

PS. ENSIMMÄINEN HAMMAS ON PUHJENNUT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...