sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vapaus

Perjantai-iltani tosissaan oli pitkästä aikaa tosiaan hyvinkin erilainen, ravintolassa syömisen ja baarissa käynnin muodossa. 
Myöskään en Helsingin keskustassa ollut käynyt aikoihin.

Heti junasta poistuessani koin jo hienoista erilaisuuden tunnetta. Itsehän varustauduin iltaan mielessäni se öinen kotiinmeno; mahdollinen kylmyys, joten päässäni oli totutusti pipo ja kaulassa kaulaliina. Sittenpä sattui, että ensimmäisenä silmiini Rautatieasemalla sattui oikein kaunis nainen, ei siis sillä, mutta... vaatteinaan hänellä oli aivan pikkuriikkinen pitsimekko, jalassaan ohuet sukkahousut ja korkokengät. Täytyy tunnustaa, että itselleni tuli vilu pelkästään katsoessani, mutta onneksi kyseisen naisen takki oli hieman paksummasta materiaalista. 

Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Amarillossa ahah, tiedän.. ja siellä tuntui olevan meidän lisäksemme myös puoli kaupunkia. Saimme pöydän ja ruoatkin nopeasti eteemme, mutta myös tiedon siitä että ruoka tulisi syödä nopeasti; illalla esiintyvän Redraman lavaa aloitettaisiin pian laittamaan kuntoon ja meidän pöytämmehän tietysti oli juuri siellä, jossa kyseinen herra esiintyisi.

Amarillon jälkeen jatkoimme iltaamme läheisessä On the Rocksissa, josta lopulta poistuimme ystäväni kanssa turvallisesti kumpikin omaan suuntaamme. Sängyssä makoilin jo kauniisti puoli kahdelta, joten tavattoman myöhään emme ulkona riekkuneet

Tuollaiset pienet irtiotot kyllä auttamat jaksamaan aivan hirmuisesti. Myös se ikävän tunne on välillä ihana tuntea ja tiedostaa ihan oikeasti välittävänsä, vaikka välillä tuntuisikin siltä että seinät kaatuvat päälle. Plussaa myös siitä, että mies sai pitkästä aikaa olla poikansa kanssa aivan kahden. Tiedän hänen arvostavan sitä aikaa, vaikka vitsaileekin heidän syöneen nakkeja ja lihapiirakoita koko illan. 

Lauantain vain olimme ja touhusimme tuttuja touhujamme, ulkoilimme ja leikimme minimiehen kanssa. Tämä sunnuntai tuntuu noudattavan samaa kaavaa minun ja junnun myö, mies taas on aamusta asti touhunnut autonsa parissa. 

Illalla herkuttelemme kotitekoisen pyttipannulla, 
mutta nyt tämä äiti palaa lempiartistinsa biisien pariin.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...