tiistai 31. heinäkuuta 2012

rv 35+5, neuvola ja vaatteita

Aamu alkoi aikaisin neuvolakäynnin merkeissä, jossa taas mittailtiin kaikki samat kuin ennenkin.
Kohdunpohjankorkeus on 32cm
Pissa puhdas
Verenpaine pysynyt samoilla linjoilla, 116/72
Lapsivettä on normaalisti ja vauva on raivotarjonnassa. Lääkäri mainitsi päänkin jo kiinnittyneen, eli enää tuskin kääntyillään.

Ei se sunnuntainen supistusaalto ollut paljoakaan tilannetta muuttunut, kivuliaan sörkkimisen jälkeen lääkäri totesi kohdunsuun olevan kiinni ja pituuden lyhentyneen hurjat 0,5cm.
Eli ei ilmeisesti ihan heti täällä poksahdeta, jollei joku pääse yllättämään.

Kiinnitin tällä kertaa myös huomiota neuvolalääkärin monotoniseen, melkein kuin nauhalta tulevaan puheeseen. Hän ehti juuri koskea vatsaani, kun suusta jo tuttuun tapaan tuntui pulpahtavan "lapsivettä on normaalisti....ja normaalilta käteen tuntuuu....normaalipainoinen tuntuisi olevan...normaali sitä ja normaali tätä"  Kaikki oli niin normaalia, että melkein rupesi oksettamaan.
Itseä myös huvitutti se, miten vauvaa on tähän asti luonnehdittu aina siroksi ja pieneksi ja nyt ollaankin jo normaalissa, on tainnut toinen ruveta santsaamaan ja kunnolla ruokaansa.

Iltapäivä neuvolan jälkeen on vierähtänyt pyykkipäivän parissa, sillä pesukoneemme on ollut poissa käytöstä hetken aikaa, joten pyykkiä on taas kertynyt. Samalla pesin myös vauvanvaatteita, joista ajattelin nyt räjäyttää teille kuvapläjäyksen osiossa:
 
Uusimpia hankintoja/lahjaksi saatuja:

Alelöytö, Lindex 56cm


  Alelöytyö, Lindex 56cm (mahdollisesti vauvamme "kotiintulo" body)


Lahjaksi saatu, alkuperä tuntematon, 74cm


Lahja myös, 68cm

 Tulevan isin lemppari, lahja myöskin ja 68cm

 Lindexin alesta, 62cm (mahdollinen päällysvaate vauvalle, kun kotiin päästään)

Tämä body sekä potkuhousut alempana myöskin sukulaisilta lahjoina saatuja, koko 62cm



Hehee, nämä myöskin saatu, ja varmasti tulevat pojan päällä näkymään sillä tämä mamma ei karsasta ns. "tyttöväriä" 68cm



Nämä kaksi haalaria löysin itse paikalliselta kirpputorilta ja lunastin ne itselleni vaivaisella 10 eurolla. Ylempi kokoa 62/68 ja alempi 62, mutta on kyllä reeeeeeiluhko. Itseasiassa ylempää isompi.




Ja lopuksi mummoltani saadut töppöset sekä sukat.

Näihin junasukkien alkuperään liittyy hellyyttävä tarina. Kaikille kiinnostuneille vinkiksi, itse tarinan sekä ohjeet neulomiseen löydät täältä.

Tämän kirjoituksen jälkeen saatan hiljentyä hetkeksi, sillä joudun evakkoon muutamaksi päiväksi kylpyhuoneremontin alta. Mies uhkasi repiä wc-pöntön pariksi päiväksi pois, jotta pääsisi laatoittamaan lattiaa ja tämän hetkisen sekundarakkoni kanssa en varmasti juokse jatkuvasti naapuriin pissalle.

Päätin näin ollen siirtyä Helsinkiin äitini hoteisiin viimeistään torstaina, joten jos en ennen sitä kirjoita mitään, saattaa seuraava postaus ilmestyä vasta viikon kuluttua :)

Heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...