tiistai 10. heinäkuuta 2012

rv 32+5 ja neuvola

Tuli taas nukuttua huonosti, mutta ei auttanut ja neuvolaan oli silti mentävä. Oma neuvolatätini on tällä hetkellä lomalla ja en tiedä, koska hänen luokseen pääsen seuraavan kerran.
Onneksi vastassa oli kuitenkin todella mukaisa sijainen, jonka kanssa tuli höpöteltyä enemmänkin.

eli suluissa taas edelliset

Rv          32+5             (30+4)     
Paino      61                 (60,1) 
RR:        126/77           (125/68)
B-hb       124                (ei mit, aiemmin 124)    
Kohd.pohj. korkeus   28          (27)
Sydämensyke          150          (134)  
Liikkeet                    ++           (++)   
Tarjonta                    RT

Virtsa puhdas kuten tähänkin asti. Muutoksena se, että ilmeisesti tämä nyytti on nyt kääntyillyt itsensä raivotarjontaan (ainakin hetkeksi). Terveydenhoitaja kyseli myös viimeksi mainitsemistani supistuksista ja niiden vuoksi tunnusteli erityisen tarkasti vauvan paikkaa, toivoen ehkä ettei tämä olisi vielä kiinnittynyt. Saisi kuulemma "muhia vielä hetken aikaa paikoillaan" :D

Kohdunpohjan korkeudesta oli kanssa puhetta, koska muutosta ei ole tapahtunut kuin tuo sentti, jonka vuoksi hieman notkahdettiin käyrillä. Sain siksi uuden ajan jo 10pv:n päähän ja jos alaspäin mennään taas on seuraava etappi ylimääräinen ultra.
Itse uskoisin tuon notkahduksen kuitenkin johtuvan vain siitä, että mittaaja on eri. Sama homma kävi silloin, kun neuvolakäyntien välissä mittaajana toimi oman terkkarin sijaan lääkäri. Hänen mittaustensa mukaan menisin ylintä käyrää myöten ja taas oma terkkarini saa aina sen pisteen hieman alle keskikäyrän.
Katsellaan nyt sitten miten käy, sillä sen tiedän että seuraava mittaaja on taas aivan uusi henkilö.
Eli kontrolliin saatan joutua, vaikkei mitään "vikaa" olisikaan.

En myöskään viitsinyt kysäistä voisiko syynä olla se, että nyytti on vaan valahtanut alaspäin ja mahakin rupeaa laskeutumaan samalla.

Mene ja tiedä.

Kotiin päästyäni sain ideaksi hieman piristää sekä yllättää tuon ukkoni ja leipoa jälkiruuaksi juustokakkua, katsotaan nyt millainen lopputuloksesta tulee... :D
Aiemmin olen rajoittanut repertuaarini pelkästään Baileys-juustokakkuun ja tällä kertaa tehtailin Mansikkaisen Daim-juustokakun Hellapoliisi-sivuston ohjeiden mukaan. Täytyy kyllä tunnustaa, että omasta koristelustani ei tule kyllä yhtä kaunista lopputulosta.

Löytyykö ruudun takaa innokkaita leipureita?
Mikä on aivan must kesäkakku?
Reseptit jakoon!

ps. Kuvan lisäyskin taisi onnistua. :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...