maanantai 23. heinäkuuta 2012

rv 34+4

Viikonloppukuulumisia.

Perjantaina edessä oli taas kerran neuvola, jossa sain kuulla mm. vauvan pään sijaitsevan jo todella alhaalla.
Great, en viitsinyt kysäistä samalla että ihan niinkö alhaalla, että kohta haluttaisiin jo ulos.
 Kohdunpohjan korkeus oli juuri sopivat 31 cm, joten ylimääräisiä ultria ei tarvittu.
Paino oli hieman pudonnut, mutta onhan tässä vielä aikaa keräillä sitä takaisin.

Neuvolasta ajelin suoraan äidilleni, josta jatkoimme äitini autolla kohti moottoritietä, Padasjokea ja hautajaisia. Viimeiseksi mainitusta poiketen, oli viikonloppu muuten mukava sekä rentouttava ja parhainta antia oli tietenkin pääsy pitkästä aikaa äidin ruokapöytään.
Sain lomailla ruoanlaitosta kokonaiset kolme päivää.

Poissaollessani oli mieheni käyttänyt toisen marsumme eläinlääkärissä uudestaan ja tällä kertaa diagnoosiksi tulikin virtsarakontulehdus, johon määrättiin antibiootteja. Juuri perjantaiaamuna huomasin marsun valittavan myös pissatessaan, joten eläinlääkärillä tarkastettiin virtsa melkein ensimmäisenä ja vertahan siitä löytyi. Myös röntgen otettiin varmuuden vuoksi, mutta mitään kummoisempaa ei siinä näkynyt.

Eläinlääkärikäynnin kustannus: n.100€, johon sisältyivät kaikki niin röntgenistä antibiootteihinkin.
Aikaisemmasta käynnistä eri eläinlääkärillä sain pulittaa jo melkein kuusikymppiä, johon sisältyi marsun kääntelyä sekä ne kaksi surullisenkuuluista kipupiikkiä niskaan.

Mies kehui eläinlääkäriä ja ammattitaitoa tuntui löytyvän, joten en voi kun vain suositella Espoon seudulta löytyvää Eläinlääkäriasema Arkkia omien kokemustemme pohjalta.

Nyt tsemppaillaan, jotta marsuvanhuksemme tästä vielä tervehtyisi takaisin omaksi itsekseen.




Tällä epäilevällä katsellaan marsu tuijottaa meitä joka kerta, kun antibioottiruiskun kanssa lähestymme. Ei ole tainnut vielä toinen tottua litkun makuun.

Sunnuntai vierähti taas autossa istuessa, kun matkasimme takaisin etelään ja tiputimme yhden tädeistäni omaan kotiinsa matkan varrella. Kuumassa autossa istuminen tuntui ja kotiin päästyäni oli olo kaikkea muuta, kuin mukava. Minua oksetti, pyörrytti ja pumppu hakkasi kuumuudesta, mutta onneksi olo meni ohitse kun sohvalla lepäilin loppuillan.

Nyt on mökkeilyt sitten koettu tältä kesältä tai ainakin pitkät automatkat kuumalla kelillä, sillä siihen rääkkiin en enää suostu.

Yhteenvetona viikonloppu sujui sukuloinnin ja saunomisen parissa, eli harjoitimme juuri perusmeininkiä suomalaisessa mökkeilyssä, meillä tosin alkoholi loisti poissaolollaan, mutta korvasimme sen syömällä mansikoita ruhtinaalliset määrät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...