sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Clean water, please.

Saimme tänä aamuna ikävän yllätyksen, kun mies oli keittämässä itselleen aamukahvia: hanasta tuleva vesi oli aivan sakeaa. Siinä sitten aikamme tuumailimme ja laskimme vettä, jos se vaikka sattuisi kirkastumaan. Lopulta luovutimme ja päätimme kysäistä naapurilta, josko heiltä liikenisi vettä ainakin kahvipannulliseen ja marsujen vesipullon täyttöön. Kahvien jälkeen yritimme vielä katsella kaivosta, jos sieltä löytyisi selitys veden värille, mutta turhaan.
Nyt sitten ihmetellään ja odotellaan.



Eilinen aamupäivä meni rennoissa tunnelmissa, mies keskittyi autoprojektiinsa autotallissa ja minä lähinnä omaan jaksamiseeni sohvalla makoillen. Hyvän kirjan sekä teen parissa uhrautui pitkäkin tovi.


lempikirjani varmaankin, tämän pariin palaan monesti.


Lepäilyn jälkeen paljastui iloinen yllätys sähköposteistani, kun löysin saapuneiden seasta ilmoituksen siitä, että tilaamani Korres-tuotteet olivat lähteneet matkalleen kohti lähipostiani. Innolla odottelen jospa jo alkuviikosta kyseiset White tea-puhdistusgeeli sekä Pomegranate-voide pääsevät kotitestiin. Löysin kyseiset tuotteet sattuman kautta eri blogeja selaillessa ja kiinnostuin merkin arvoista sekä iloisena plussana löytyi myös se, ettei tuotteista löydy:
-mineraaliöljyjä
-propyleeniglykolia
-silikonia
Aiemmin olen käyttänyt Dr. Hauschkan tuotteita, jotka ovat kyllä olleet ihan ok omalla kohdallani, mutta kuka nainen tyytyy siihen, kun kosmetiikasta on kyse?
Katsotaan nyt, kun Korres saapuu kotiin, syttyykö rakkas vaiko ei.


Iltapäivällä ryhdyimme yhdessä tuumin herättelemään pihaa kevätkuntoon. Leikkelimme kokonaan kaikki pihalta löytyvät pusikot pieniksi nysiksi, sillä monen vuoden heittellä olon jälkeen ne rupeavat resuisina valloittamaan koko etupihaa. Juuria myötenhän ne olisi tullut hävittää, jos niistä eroon joskus tahtoisi, mutta tällä hetkellä tyydyimme siihen että ne olisivat siedettävät ja kasvaisivat toivottavasti hieman hillitymmän kokoisiksi kesällä. 

marimekko ja harava tervehtivät



sekä minä



Mittarin näyttäessä varsinkin suloisia lämpötiloja ( +13) vetäydyn takaisin eilen aloitetun pihaprojektini pariin loppupäiväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...