keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Missio!


Eräs pitkäaikainen missio on täyttynyt: nimittäin halvat ja hyvät (?) vaunut! Hyvät kysymysmerkillä siksi, että testailemaan ei ole juuri pientä koeajoa tarkemmin päästy, mutta tuntuisivat ainakin meidän tarkoitukseen sopivilta.

Lähdettiin ihan sillä tosiasialla liikkeelle etten minä, pihinä ihmisenä, aio maksaa vaunuista lähemmäs tuhatta euroa, en millään. En vaikka kuinka eräitä tiettyjä merkkejä kehuttaisiin!
Omasta mielestäni koen löytäväni paremman sijoituksenkin, koska kokopäiväisesti en vaunuja tarvitse. Meidän perheessämme päivittäiset asiat hoidetaan autolla liikkuen mutta pakon sanelemana kylläkin, sillä julkinen liikenne täällä on surkeaa ja liikkuminen sen varassa lähes mahdotonta.

Tavoitteet olivat, että vaunut mahtuvat autoomme näppärästi, niihin saa adapterin turvakaukaloa varten ja ne ovat ketterät käsitellä. Mies halusi kääntyvät etupyörät, itse en niistä juuri perusta koska yleensä kyseiset pyörät ovat liian pienet omaan makuuni, mutta viimeinkin löysimme sopivan kompromissin


TADAA!



kuva: http://www.lauranlastentarvike.fi/

Kolmipyöräiset vaunut, joissa etupyörä on iso ja kääntyy! Ennen näitä emme edes harkinneet kolmipyöräisiä, mutta jotenkin nämä myivät itsensä meille (halpa hinta, kenties?)

Tuli jo hieman rajummalla otteella työnneltyä näitä kaupan parkkipaikalla, toivottavasti kukaan todistajista ei kuvitellut vaunuissa olevan lasta, sillä kyyti oli hieman kuoppaista.








 ps. haaveilua

http://www.omwall.com/wp-content/uploads/2010/09/white-black-wedding-dress.jpg





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...