torstai 19. huhtikuuta 2012

Bittersweet



Huomenia,
tänään on edessä pelätty/rakastetty rakenneultra.
Tässä sitä aamuteen äärellä on tullut jännäiltyä, mies lähti puoleksi päiväksi töihin mutta tulee iltapäivällä mukaan Kätilöopistolle. Möykky ainakin möyrii kiitettävästi, että kunnossa ainakin sillä saralla tulisi vauvan olla :)

Miehen äiti oli taas muuten innostunut, saatiin lisää vauvanvaatteita. Mukavaahan tuo on että innostusta löytyy, mutta puhuttiin jo kyllä siihen malliin miehenkin kanssa että kohta pitää jo mainita asiasta, vaikkei vaatteiden määrä nyt mielettömäksi ole paisunut. Harmittaa sitten, kun kaikki käy niin nopeasti pieneksi ja lopulta ei viitsi itse ostaa yhtään mitään. Yllärinä kassissa oli tällä kertaa vaaleanpunaisia vaatteita, aikaisemmat ovat olleet hyvin sinisiä koska hän on jotenkin mieltänyt päässään vauvan pojaksi. En itse ihan ymmärrä tuota ääripäästä ääripäähän, ensin sinisiä sitten vaaleanpunaisia, kun välistä löytyisi vaikka esimerkkinä vihreäkin, mutta tehkään rouva niin kuin haluaa.
Jos poika tulee niin siinähän sitten päällään pitää myös nuo vaaleanpunaiset bodyt, varmasti päälle laitan kun ostettu kerran on :] Sama asia tytöllä.

Tähän asti ostossaldo on 5 perusbodya, 3 pitkähihaista bodya,  6 housut, kahdet hatut ja ne sukat jotka aiemmassa postauksessakin näkyvät kuvassa. Myös harsoliinoja on kertynyt hyvä kasa ja niitä en edes viitsi laskea.

Itsehän emme siis ole ostaneet vielä vaunujen lisäksi yhtään mitään vauvalle.

Innolla odottelen milloin oma äitini innostuu yhtälailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...