perjantai 20. huhtikuuta 2012

Sadepäivän iloja

Ensimmäiseksi: päivitystä eiliseen ultraan. Meillä oli ultraajana kätilö, jolla seulakoulutukset olivat ilmeisesti vielä kesken, joten kaikki tarkistettiin vielä toisenkin kätilön kanssa. Kaikki näyttäisi olevan kunnossa, alkuperäinen ultraaja oli kiinnittänyt huomiota ainoastaan siihen, että reisi- ja olkaluuiden pituudet olivat viikkoihin nähden ilmeisesti aivan rajoilla, mutta kokeneempi kätilö pisti sen äidin hentouden syyksi. Kokemattomampi kätilö tuntui vain olevan hieman tarkempi (ja huomattavasti hellempikin!) ehkä ylitarkkakin, mutta sekin johtuu varmaan aivan siitä syystä että asiat ovat hänelle uudempia.

Mutta ei kuulemma tarvitse hermoilla etteivät luut muka kasvaisi, kun kaikki muut mitat olivat juuri sitä mitä haettiinkin.

Hyvillä mielin siis ollaan kaikesta huolimatta ja saatiin lopulta hieman valoitusta vauvan sukupuoleenkin.


Tänään on aamuni käynnistynyt _hieman_ hitaasti eikä ulkona näkyvä harmaa ja sateinen maisemakaan ole jalkoihin vauhtia pistänyt. Pesukoneen sain sentään ripeästi käyntiin ja teen keitettyä, mutta niiden jäljestä tahti onkin vain hidastunut. Inspiraatiota tehdä yhtään mitään ei tunnu löytyvän. Ajattelin käyttää tämän aivottomuuden tunteen selailemalla eri liikkeiden nettikauppojen valikoimia, mutta ei niistäkään tuntunut löytyvän mitään. Tietenkin, jos en tiedostaisi vartaloni hidasta muuttumista ja muokkautumista kohti jotakin, jota voi verrata vain ryhävalaaseen, voisinkin ehkä innostua niukoista kesämekoista.

kokonaisuus : h&m

Ainoa kokonaisuus, joka hieman innosti, on ylläoleva. Shortsit vaan valitettavasti joutuisivat auttamatta väistymään kasvavan mahani tieltä. Myönnettäköön että itsehillintä kyllä joutui koville kun kieltäydyin tilaamasta yhtään mitään, koska vaateostoksien kanssa olen välillä aivan hillitön.
Mutta tällä hetkellä uusien vaatteiden ostoon löytyy kyllä aika painava vastalause.

Miehen kotiintuloa odotan kyllä innolla, sillä mieltäni askarruttaneeseen auto-ongelmaan pitäisi saada jonkinlaista jatkoa tänään, ehkä jopa vihoviimein ratkaisu.

Katsotaan tuleeko autokammoiselle viimeinkin oma auto kotiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...