tiistai 17. huhtikuuta 2012

Vanhan talon ihanuuksia

Tulihan sitä valmistuttua, paperit kourassa kohti uusia haasteita :)

Päiväni siitä eteenpäin ovat lähinnä kuluneet remonttihaaveita toteuttaessa ja välillä niihin kyllästyessä. Talo, jossa asumme on vanha rintamamiestalo, joka on perusremontoitu jossain 70-luvun suuntamilla, ja sisustus on sen mukaista (kuvitelkaa samettikuvioinen/tummanpunainen tapetti olohuoneessa.) Itse vihaan suuresti tapetteja ja täällä ei tunnu löytyvän seinää jossa ei tapettia olisi, eli emme siis ole talon kanssa "match made in heaven".

Päätin aloittavani yläkerrasta koska siellä tapettia ei onneksi ole kuin parilla seinällä. Ajattelin sen olevan helpoin vaihtoehto sillä en ole kyseistä hommaa koskaan tehnyt.
No, valitsin sitten sellaisen seinän, johon tapetteja oli tapetoitu kolme kerrosta päällekkäin....
Hetkihän siinä meni, mutta tuli seinä paljaaksi, paria pikku kohtaa lukuunottamatta.

Innostus hieman lopahti siihen, sillä oma virallinen muuttoni tänne tuli samaan syssyyn ja tällä hetkellä koko talo tuntuu hieman kaoottiselta, kun tavaraa tuntuu olevan paikoissa, joista en aiemmin edes tiennyt. Yksi kokonainen huone on pyhitetty omille muuttolaatikoilleni, mutta en yksinkertaisesti keksi minne tavarani purkaisin, kun tilaa ei tahdo löytyä. Aikaahan minulla olisi, mutta päätin ottaa pari päivää itselleni ihan vain oleiluun, ehkä ukkokin innostuisi auttamaan tavarapaljouden kanssa, kun tajuaa ettei mahdu liikkumaan perähuoneessa.

Odottelen myös hieman "bittersweet"-tunnelmissa torstaista rakenneultraa, omalla tavallaan möllykän näkeminen on tietysti riemastuttavaa, mutta samalla odottaa kauhulla, jos jotain epäilyttävää löytyykin. Toinen, jota odotan innolla, on se mahdollisuus että sukupuoli saattaisi selvitä tällä kertaa.
Ainakin möllykkä tuntuu olevan aktiivinen, liikkeet ovat alkaneet tuntumaan selvemmin,jos ne nyt niitä ovat. Näin ensikertalaisena paha sanoa, mutta en kyllä keksi muutakaan, mikä kuplisi mahassa tuohon tapaan. Selkä myös alkaa jo pakottamaan, kaaduttuani pari talvea sitten se ei ole tahtonut palata entisiin uomiinsa ja rasittuu nopeasti. Myös eräs hassu oire on ilmennyt, en tiedä sitten johtuuko se siitä, että olisin astunut huonosti jossain vaiheessa tms, mutta toista jalkaani on alkanut särkemään joka ilta. Aina, kun sänkyyn pääsee pitkäkseen niin jalkaa alkaa pakottamaan, eihän kipu mukavaa ole mutta lähinnä olen itse huvittunut pohtiessani sitä mistä kummasta tuo johtuu.

Loppuun vielä, kuva (tulevan) innokkaan mummun yksistä ostoksista
(kokonaisuudessaan kaksi kassillista täynnä vauvanvaatteita......)





2 kommenttia:

  1. Moi Likkari ;) pistin kans sun blogin seuraukseen :) http://www.rokclothing.fi/ katoppa tuolta ihania lasten vaatteita! Jos on auto ni kannattaa mennä, se on kyll tuusulassa mutta ei haittaa jos ajaa sinne koska vaatteet maksaa ehkä 1-3€ kappale :D http://www.mamamia.fi/ ja tuolla on kivoja äitiys vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikkamoooi :]
      Kiitti linkeistä, pitääpä tutustua noihin :P

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...