torstai 26. huhtikuuta 2012

mmm... Foood


Tänään olen saanut kyllä käyttää jalkojani.
Lähdin aamulla miehen kyydillä vanhalle kämpille, jossa tarkoitukseni oli tappaa aikaa puoli yhteentoista. Sen jälkeen palauttaisin avaimeni ja kahdeltatoista minulla olisi aika varattuna työkkäriin.
Viime käynnin perusteella ymmärsin että tarkoitukseni olisi tällä kertaa tavata ammatinvalintapsykologi, koska olen alle 25-vuotias...

Juuri ammattiin valmistuneena voitte miettiä mitä riemua tästä tunsin.


Näin ei ollut, vaan tapasinkin ilokseni jonkunlaisen ammattineuvojan, henkilön oikeaa titteliä en nyt valitettavasti muista. Tällä kertaa minulta oikeasti kysyttiin mitä itse haluan ja miten itse olin ajatellut tehdä tästä eteenpäin, ei yhtään sillä tyylillä kuin viimekerralla, toteamalla että kyllä varmaan 3 viikossa löytyy työtä jota raskaanakin voi tehdä.

Tämänkertainen virkailija totesi itsekin, että mahdollisuuteni saada töitä tähän pieneen väliin ovat huonohkot mutta eivät kuitenkaan mahdottomat. Tajuan itsekin, ettei kukaan halua palkata minua tällä hetkellä vakituiseen työhön, joten olen aina tiennyt mahdollisuuteni olevan lähinnä lyhyissä sijaisuuksissa. Uutena asiana hän myös ehdotti miettimään esimerkiksi kuukauden mittaista työharjoittelua jollain ammattini osa-alueella jotta saisin kokemusta ja tekemistä päiviini. Päivät olisivat lyhennettyjä eli 6 tuntisia ja kyseiseltä ajalta saisin hieman korkeampaa tukea kelalta, koska puolisoni tuloja ei laskettaisi vaikuttamaan tukeni suuruuteen tuolta ajalta. Paperilla idea kuulostaa hyvältä, mutta aloin miettimään mitä se käytännössä merkitsisi ja ensimmäisenä mieleeni nousivat kasvavat bensakulut. Pahimmillaan tulos olisi "plus-miinus-nolla". Hyödyt ja haitat olisivat tasoissa.


Ja myönnetään, on tuon koulun aikana noita työharjotteluja tullut jo kokeiltua ihan tarpeeksi.


Ajattelin laittaa ehdotuksen kuitenkin mietintämyssyyni, vaikken järin innoissani vielä ole.


Työkkäristä päästyäni jouduin taas haahuilemaan ympäriinsä siihen asti, että mieheni pääsisi töistä ja saisin kyydin kotiin. Kätevästi lähellä on iso kauppakeskus, jossa aikaa saa kulutettua mukavasti kauppoja kiertelemällä. Omaksi kauhukseni huomasin pari päivää sitten, etten enää mahdu vanhoihin shortseihini ja tulevaa kesää ajatellen annoin luvan itselleni ostaa uudet. Mielenkiintoni myös vei Sokos Emotionissa olevat Hiusten hellimisviikot, joilta kotiin päätyi lopulta pelkkä KCProfessionalsin Color Mask Vanilla. Kiertelin myös parissa lastenvaateliikkeessä, mutta maltoin vielä mieleni hetkeksi.


H&M Mama Boyfriend pöksyt



Kotiin päästyämme päätimme pyhittää aikamme hyvän ruoan laittamiseen ja tulos yllätti herkullisesti. Tomaattista jauhelihakastiketta kera basilikan sekä pestopastaa.


kyllä, rakastan tomaatteja.



Seuraavaksi aion palkita itseni kuumalla suihkulla ja lisäksi testailla tuon Color Maskin.


And how was your day ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...