lauantai 18. elokuuta 2012

rv 38+2

Olen tässä ruvennut jo pikkuhiljaa pohtimaan tulevia ristiäisiä, ihan vain siitä syystä että olemme mitä ilmeisemmin mieheni kanssa hyvin erimieltä siitä, millaiset ristiäiset haluaisimme.
 
Omana toiveenani olisivat pienet ja meillä kotona vietetyt ristiäiset,
mies taas haluaisi kutsua perhepiirin lisäksi enemmän ystäviään ja varata tilat seurakuntatalosta.

Jos vauva olisi syntynyt alkukesästä ja ristiäispäivä olisi ollut aurinkoinen, olisimme saaneet hyvän kompromissin aikaiseksi: kotona ja puoliksi ulkona vietetyt, jolloin meillä tilakin triplautuisi, joten myös vieraita voisi olla enemmän.

Myös juhlapäivän tarjonta aiheuttaa jo päänvaivaa, sillä eräs tulevista kummeista on kasvissyöjä, joten hänen ruokailunsa pitää miettiä tarkemmin. Helppoa sinänsä, että kyseessä on niinkin yksinkertainen tapaus kuin pelkkä kasvissyöjä, sillä pahimmassa tapauksessa vastassa voisi olla armeijallinen eri ruoka-aineallergioita omaavia juhlavieraita, joille jokaiselle saisi laatia etukäteen oman buffetin.

Toinen huomioitava asia on tietysti se, että kun ristiäisten aika koittaa, jaksaisimmeko oikeasti puunata siinä tilanteessa koko kotimme niin edustavaan kuntoon, että täällä edes kehtaisi juhlia järjestää.

Yhdessä asiassa olen sentään edistynyt: googlettelin jo tänään hieman sopivaa kastemekkoa ja yhteen rakastuin silmittömästi; hinta tosin voisi olla alhaisempikin.

Kyseinen mekko löytyy selja.fi:stä, josta kuvakin on lainattu ja luomus kantaa nimeä Vilja kastemekko.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...