torstai 24. toukokuuta 2012

Uneton

Huonosti nukuttua yö taas takana, mutta muuten mieliala on ihmeen hyvä.

Heräsin neljältä taas miehen konserttiin enkä enää häntä siinä vaiheessa kehdannut pahemmin herätellä, kun kellokin soisi 5.30 . Tunnin pyörin siltikin vielä sängyssä ja mahassakin taidettiin protestoida isin kuorsaamista, sillä letkajenkkaa tuntui vauva tanssivan. Lopulta luovutin ja nousin ylös viideltä



Tuijottelin hetken marsujen touhuja olohuoneessa, kunnes päätin silittää äitiyspakkauksesta tulleet vaatteet, jotka pesinkin eilen. Tosiasiahan on, ettemme tule tuon silitysraudan kanssa kovin hyvin juttuun keskenämme. Tykkään silittää, kunhan kohde ei ole lakanaa vaikeampi.
Kerran kytkiessäni silitsrautaa pistorasiaan oli tuloksena kipinöitä ympäri keittiötä.
Se rauta meni vaihtoon.
Voi että sitä ilmettä miehen kasvoilla, kun hän unisena itse hoiperteli alakertaan ja näki minut pirteänä silityslaudan ympärillä häärimässä.
Pyysi anteeksi kuorsaamistaan, mutta olin niin hyvällä tuulella ettei hänen olisi edes tarvinnut.

Suunnittelin eilen, että olisin tänään heti aamusta ajellut lähimpään Plantageniin ja kierrellyt siellä tovin, hakusessa olisivat olleet uudet perennat pihamaata kaunistamaan. Ajatus jo hieman kärsi eilen, sillä tajusin että tarvitsisin myös multaa samalla ja mielelläni en multasäkkejä enää nostelisi.
Tänään aamulla tuo ajatus sai surmanluodin, kun miehen autoon tuli joku vika ja hän joutui ottamaan minun autoni töihin lähtiessään. Nyt en siis lähde minnekään, vaikka haluaisinkin.

Päätin viihdyttää itseäni katsomalla viimeinkin neuvolastani saaman dvd:n, joka on tarkoitettu "oppaaksi vanhemmuuden polulla". Olen ollut hieman skeptinen koko kiekon suhteen, mutta tänä aamuna sen katsominen tuntui hyvältä idealta. Aloitin raskausajasta ja silmieni eteen pompsahti salkkareiden Katariina.
Jaahas, hän näyttelee tässäkin.
Voi että sitä myötähäpeän määrää siinä vaiheessa, kun kyseinen näyttelijä juoksee hissistä vessaan pahoinvointinsa vuoksi ja työkaveri huudahtaa "OOKS SÄKI RASKAANA???!!"
Ja se mieskertojan ääni... "kuukautiset....kuukautiset"
En tahdo kuulla sanaa "kuukautiset" hetkeen.

En enää yhtään ihmettele, jos opetusvideoidenkin taso on nykyään tätä, että nettikeskusteluiden foorumit huutelevat hoosiannaa siinä vaiheessa, kun joltakin raskaana olevalta toimii sattumalta suoli normaalisti.


Katselin dvd:tä 3:nnelle kuulle asti, jonka jälkeen hyppelin eteenpäin ja silmiini osui lopulta synnytysosio.
Hysteerinen salkkari Katariina roikkuu sairaalasängyn reunalla ja rääkyy miehelleen jotain seuraavan suuntaista: "missä se on?! PAINA SITÄ!" Etsivät ilmeisesti kutsu hoitaja-nappulaa.

Kiitos vaan, mutta minulle riitti kyllä kyseinen dvd.

----------------------------------

Last night I slept badly. Woke up around 4 am and got up an hour later, decided to iron all the clothes for the baby I had washed the night before.
Me and my iron don't really get a long so great and once there were even small sparks in the air when I tried to plugg it in.
So the expression on my bf's face was priceless when he finally woke up and saw me ironing.
 

After he left for work, I decided to watch this educational dvd I got as an freebie from my midwife.
IT WAS SO BAD, I can't even describe it.
The lady in it was  having morning sickness and when se got to work, she had to run straight to the bathroom. Her co-worker follows her and shouts " ARE YOU PREGNANT AS WELL???!!!"



I couldn't watch it further, so I stopped it at 3 months. 
I've had enough, now I know why people are sometimes so stupid in todays world, when even educational dvd's are at that stage.. And they have always been bad, but now it's just worse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...