lauantai 12. toukokuuta 2012

Kaipuu kauas

Oi että, eilen kävimme "pikaisesti" pyörähtämässä Helsinki-Vantaan lentokentällä hakemassa mieheni isän sekä hänen naisystävänsä, jotka palasivat lomamatkaltaan. Lento oli hieman myöhässä ja ilmeisesti muitakin ongelmia oli, joten lopulta päädyimme oleskelemaan kentällä puolitoista tuntia.

En ole käynyt lähelläkään kyseistä paikkaa sitten viime vuoden marraskuun, jolloin palasin oleiltuani Englannissa kuukauden. Täytyy myöntää, kyllä tuli palava innostus äkkilähtöön.

UK

Olimme puhuneet miehen kanssa lähtevämme tänä kesänä hieman lomailemaan Islantiin, mutta suunnitelmiimme on tullut pienoinen mutka matkaan, joten kyseinen reissu tulee siirtymään varmaankin useammalla vuodella. Kyllä rantalomakin tietysti tekisi terää, mutta molemmilla on suuri kiinnostus Islantia kohtaan jonka vuoksi se pysyy meillä ykköskohteena.

Toinen paikka jonne joskus haluaisin päästä käymään olisi ehdottomasti Puola ja Auschwitz / Birkenau.

Piti siellä englantilaisessa pubissakin käväistä.

Ja jos joku nyt löytää herneen nenästään kyseisen tuoppikuvan johdosta: niin ei, en ollut raskaana vielä tuolloin.

Mutta palataanpa vielä eiliseen. Ennen lentokentälle menoa teimme pienin koukkauksen läheisen lastentarvikeliikkeen kautta hakemassa turvakaukalon sekä tilaamamme adapterit.
Myös pientä ekstraa lähti mukaamme sitterin muodossa ja lopulta että autossa oli hieman ahdas tunnelma matkalaukkujen sekä ostoksiemme takia. Kotiin kumminkin pääsimme kohtalaisen mukavissa merkeissä.

Pingu- miehen lemppari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...