maanantai 7. toukokuuta 2012

Turvallisuutta tuoden

Tällä viikolla tarkoituksena olisi hankkia turvakaukalo, jotta myös minä a.k.a tumpelo saisin sen köytettyä onnistuneesti autoon ennen vauvan tuloa. Siinä vaiheessa en viitsisi enää juuri harjoitella.
Aikaisemman vaunuhankintamme takia olemme rajanneet kaukalomarkkinat kohdallamme kolmeen ehdokkaaseen koska nämä kyseiset saamme adaptereilla kiinni vaunujemme runkoon.

Siihen rajauksemme sitten loppuukin, sillä olemme molemmat yhtä kokemattomia kyseisten tavaroiden kanssa ja jos totta puhutaan, välillä lastentarvikemyyjät ovat sellaisia kuin ovat.

Kisakolmikkomme (kaikki kuvat täältä:)


Maxi-Cosi CabrioFix

Maxi-Cosi Pebble

Britax Baby safe+


Näin maallikkona sanoisin, että hyvinkin samanlaisilta vaikuttavat ja jos oikein olen ymmärtänyt tuntuvat kaikki jossain vaiheessa voittaneen myös joitakin turvallisuuspalkintoja. Tell me if I'm wrong? 
Toisaalta, yhdessä vauvaliikkeessä myyjä kehui vuolaasti noita Maxi-Coseja, mutta mene ja tiedä kun en tiedä. Ja jos pienimmän rahareiän haluaisi hankkia niin valitettavasti kaikki edustavat suurinpiirtein samaa hintaluokkaa, joten vesiperä vedetään silläkin keinolla.

Kun tämä pelkkä ostaminen tuntuu jo näin vaikealta, voin vain kuvitella kuinka epätoivoinen iloinen olen siinä vaiheessa, kun eteeni tulee kaukalon kesyttäminen tukevasti kiinni autonpenkkiin.



ps.
kuva täältä

Syötävän suloinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...