perjantai 4. tammikuuta 2013

4kk Neuvola

Harmittaa, sillä koko neuvolareissu tuntui niin hirvittävän turhalta!

Oma terveydenhoitaja oli vielä joululomaansa viettämässä, joten tällä kerralla vastassa oli uppo-outo terkka ja vielä lääkäri, jonka oli kerran aikaisemmin vain nähnyt. Eipä olla varmaan ikinä koettu noin nopeaa neuvolakäyntiä, kun ei paljon tarvinnut jutella. Lääkäri kyseli joitain pieniä kysymyksiä, mutta terveydenhoitaja itse vain hymähteli L:n jokelteluille.

Mutta:
Painoa tasan 7 kg, pituutta 62,5cm
On se poju taas itseään kasvattanut!


Tänään aamumme venähti pitkäksi, sillä L herätteli minut ruokailuaan varten kahdelta ja seuraavan kerran vasta puoli seitsemältä. Väsyneenä äitinä nukahdin kesken syötön ja heräsin vieressä köllivän jälkeläiseni kanssa seuraavam kerran vasta puoli yhdeksältä, tunnin normaalia aikataluamme jäljessä. Päähän hieman otti, mutta kyllä oli myös levännyt olo!
L hieman kummallisen oloisena katseli ensin hetken aikaa ympärilleen, koska ilmeisesti heräsi minun heräämiseeni, kunnes aloitti tutun iloisen aamuhöpinänsä. Oman lapsensa iloinen jokeltelu on kyllä maailman kauneinta kuunneltavaa ja vielä se kaunis hymyily siihen päälle.
Ah, ei tämä äiti ainakaan voi ihanammin aamuaan aloittaa.


Loppupäivä onkin hieman luovittu ja oteltu torkkuja silloin tällöin, lopullinen tavoitteeni nimittäin oli saada poju rytmiinsä ja kello 12 pidemmille päikkäreilleen - suunnitelma, joka ainakin vielä tuntuu toimivan. 

Tänään otin viimein myös kuusen pois olohuoneesta ja surutta survoin sen portaiden alle, ensi joulua odottamaan.



Olohuone tuntuu yhtäkkiä hirveän autiolta ja suurelta, kun tuo 180 senttinen härpäke on nurkasta poistettu ja sohvat työnnetty taas toisiaan lähemmäksi - ja ai että sitä tehdessäni, unelmoin taas kerran kauniista, mustasta kulmasohvasta. Unelmoin paljonkin uusista asioista ja eniten odotan miehen vieläkin pitämätöntä isyysvapaata, jolloin saisimme mahdollisuuden hieman karsia tätä turhaa roinaa, joka taloamme asuttaa.
Vai kuulostako miehen veljen ex-vaimon juhlamekko vaatekaapissa vieläkin ajankohtaiselta säilytettävältä?

Mitä kummallisuuksia teidän kaapeista löytyy?

2 kommenttia:

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...