tiistai 12. maaliskuuta 2013

24h Baby-style, part 1

11.03.2013

19:00 Iltapuuro syötynä, vaatteiden vaihdon ja iltapesujen kautta sänkyyn. Juo vielä makuuhuoneessa maitoa huvittavan pienen määrän, n.50ml.

19:30 Sleeping baby.

-----

12.03. 2013

00:45 Herään pieneen öhinään pinnasängystä ja nostan L:lle tutin suuhun. Hän jatkaa uniaan

06:00 Uutta ähinää, tosin syypää tähän heräämiseen taidan olla minä itse: olen nimittäin hiippailemassa juuri pois makuuhuoneesta. Tutti suuhun.

06:38 Äidillä kahvikuppi nassun edessä, televisiossa edellispäivänä tallennettu Matlock ja itkuhälyttimessä iloisesti hihkuva vauva. Juuri näin.

06:50 Aamupesut, pienoisen suihkuttelunkin kautta tehty. Ilopissa yllätti, niin äidin kuin pikkujunnun. Vien L:än hetkeksi leikkimään leluillaan ja samalla teen itse aamupuuron jannulle. 

07:00 .....korvike kiehahtaa käyttökelvottomaksi, kun tämä mamma napsii iloisena kuvia tähän kyseiseen postaukseen, uusi yritys....

07:20 PuuroKakkonen syötynä ja maidot juotuna, uutena asiana mustikkaa puuron seassa. Sininen poika tuloksena. Pikaisten suunpyyhintöjen jälkeen olohuoneeseen lelujen ääreen. 


08:20 Muumien lopputunnari pärähtää televisiosta merkkinä L:n unille. 
.... ja viisi minuuttia myöhemmin tuhistaan jo syvää unta omassa sängyssä, pienten itkujen kautta tosin. 





08:30-09:30 "Omaa aikaa", tiskaan tiskit, otan eiliset pyykit narulta pois ja viikkaan kaappiin. Laitan likaista pyykkiä uuden koneellisen, mutten vielä käynnistä konetta. Ehdin viettää oikeasti tätä omaa aikaa parikymmentä minuuttia ja katsoa aloittamani Matlockin loppuun, ennen kuin L herää.



09:45 Vartti sitten herännyt poju antaa äidille palautuksena hieman aamupuuroa. Leikkimatolleen. Body menee vaihtoon ja leikkimatto kuuraukseen. Keitän itselleni lisää kahvia, jotka nautin olohuoneen lattialla makoillen. 

10:10 150ml maitoa sitterissä, tosin kaksikymmentä minuuttia myöhemmin tuosta maidosta on jäljellä vielä 80ml. Pojalla ei tainnutkaan olla niin kova nälkä, kuin mitä luulin. Makoilemme olohuoneessa ja leikimme L:än leluilla, välillä otan pojan syliin ja lauleskelen. Välillä kutittelen varpaista. Vaikka L leikkiikin nätisti itsekseen ja on selkeästi kiinnostuneempi omista touhuistaan, tahdon silti näyttää, että äitikin on tässä vieressä. Seurailen välillä sivusilmällä Tunteita ja tuoksuja (saa nauraa.)


11:15 Laitan pojalle lounaan sulamaan, tänään onkin tarjolla bataatti-porkkana-kukkakaalia porsaanlihalla höystettynä. Huomaan samalla oman syömättömyyteni ja sosemössö näyttää yhtäkkiä hirveän viehättävältä.
L syö.

11:45 Vien itsensä täyteen ahmineen L:llän yläkertaan vaipan vaihdon jälkeen. Istun hetken aikaa rappusissa ja kuuntelen. Käyn kurkkaamassa ja näen iloisesti voimistelevan veitikan, nostan jumppatuokion aikana tippuneen tutin suuhun ja poistun huoneesta. 


11:55 Uusi kurkistus, L on unessa. Hiippailen päätyhuoneesta itselleni puhtaan paidan päälle, sillä olen hengaillut neuleessa koko aamun. Laiska minä. 
Alakerrassa laitan oman terveellisen lounaani uuniin. Tänään ei vaan jaksa muuta.






---

Vastaava 24h 2:kk iässä
Part 1

Part 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...