perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ha-Ha

Päiväunet olivat eilen iso no-no tässä taloudessa. Kyllä niille suostuttiin menemään nätisti ja nukahdettiinkin, mutta niiltä myös herättiin hirveän nopeasti. Hereillä taas oli hetken aikaa kivaa, kunnes kitisytti. Annoin lopulta kympin aikoihin kokeeksi Panadolia, toivoen että kahdentoista pitkät päikkärit onnistuttaisiin nukkumaan sen voimalla. 

Kova tankkaus yhdentoista jälkeen ja sänkyyn lopulta 11.30.
Ylös tuntia myöhemmin...

Kolmelta taas uni voitti ja niiltä päiväunilta herättiin vihaisempana kuin koskaan. Mikään ei ollut hyvin ja kaikki lelutkin vain suututtivat. Äidin naamakin oli tympeä ja töistä palaava isikin tervehdittiin puolihymyllä kitinän kera. 
Päätimme kuitenkin lähteä kokeilemaan onneamme kauppareissun muodossa ajatellen että ainahan voimme mahdottoman kitinän tullessa u-käännöksen suorittaa. Junnu veteli parin minuutin tehotorkut autossa ja niiden voimalla kaupassa taas jaksettiin jotenkuten. Ympärilläkin oli kaikkea ihmeellistä mitä katsella ja isillekin lopulta hymyiltiin.  


Kauppareissulla otin riskin ja päätin ostaa varastoon välikausipuvun, jos nuo pakkaset nyt ikinä hellittävät. Riskin otin siinä, että koko lapussa luki 80cm. 
Ajattelin, että L nyt ei turhemmin vielä parin kuukauden sisään tule paljoa liikkumaan ulkona muuta kuin rattaissa, joten hieman reilumpikin haalari käy. Jospa syksymmällä sama vielä menisi. Myöskään, jollei kokomerkinnöissä ollut sitten jotain vikaa, en saanut 74cm ja 80cm pukuihin pituuseroa paljoa tuota resoria enempää ja leveydessäkin vain hieman. Katsotaan, kuinka käy.



Viime yö oli myös oudonlainen, sillä normaalin 0-1 yöheräämisen sijaan L heräsi kolmesti. Yhdeltä, puoli viideltä ja kuudelta. Yritin vielä pariin otteeseen saada hänet uudestaan nukahtamaan silloin kuuden aikoihin, mutta luovutin niiden iloisten hihkaisujen edessä. Myöskin ensimmäisille päiväunille mentiin puolisen tuntia aikataulua edellä, joten katsellaan millainen päivä tästäkin tulee.

Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua teille kaikille!
Meillä, miehen unohdettua naistenpäivän, kyseinen torstai muodostui 
Burned Spaghetti and Ha-Ha (in your dreams) 
juhlaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...