sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Vihdoin ja viimein: Ikea

*kaikki kuvat Ikea*

Koin kyseiselle Ikean reissulla henkilökohtaisen ennätykseni; aikaa kului pelkästään 40 minuuttia, mutta siltikin sain tuhlattua rahaa melkein kolmenumeroisen summan. 
Tai, pilkun kanssa oli loppukuitissa kaksi numeroa ennen pilkkua ja kaksi perässä, but you get the idea.

Päädyin lopulta käväisemään kyseisessä tavaratalossa (huonekaluliike? miksi sitä voisi kutsua?) lopulta vähemmän miehisessä seurassa, kun alunperin olin itse toivonut. Mies nimittäin jatkoi matkaansa parkkipaikalta omiin menoihinsa, jättäen minut ja pojan kahdestaan kiertelemään.

Reissun nopeutta selittäköön se, että väsynyt lapsi, äiti ja iso kassi plus lapsen suuri haluttomuus nukahtaa rattaisiin, on hirveän huono yhdistelmä. Näin jälkeenpäin ajateltuna, todella hirveän huono yhdistelmä.

Onneksi mies lopulta tuli kassalla vastaan ja sai samantein syliinsä sukkiaan selkeästi inhoavan miehenalun ja viereensä lähes yhtä väsyneen äidin. Onnenpekka.


PYSSLINGAR
Laatikko






TORVA
Huppupyyhe vauvalle


VITAMINER TRUMMA
Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, monivärinen

SMASKA
Lautanen


PLASTIS
Jääpalalokerikko
(itse otin vain vihreän ja turkoosin)



KLADD PRICKAR
Ruokalappu


LUDDE
Lampaantalja, aito, valkoinen


Näiden lisäksi ostin vielä kehyksen erääseen suurennettuun valokuvaani, mutta kotiin päästyäni ja muovin avattuani huomasin, että nurkka oli jo valmiiksi lohjennut....
Hieman ketutti.
Ja ei, en palauttanut. 

Muuten reissu olikin mahtava! Ostamatta vaan jäivät turvaportit kahtena kappaleena tuon ryömimään ryhtyneen lapsemme vuoksi. Minulta yksinkertaisesti loppuivat kädet kesken, joten mies joutuu kuin joutuukin Ikeaan, vaikka reissusta alunperin onnistuikin livistämään.

Muah.

6 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, kun ostettiin aikoinaan nuo samat ruokalapputakit, jotka nyt ovat päässeet jo käyttöön astikin. Ovat kyllä hirmu käteviä, mutta a) päästävät melko ketterästi nesteet läpi, mikä on vähän huono ominaisuus ruokalapulle ja b) päästävät pesukoneessa väriä aika rutkasti. Ainakin luulen, että se oli tuo sininen takki, jonka ansiosta meillä on nyt kasa ihastuttavan sinisävyisiä kestovaippoja ja imuja. Varma en kyllä ole, koska samassa koneessa pyörivät myös lapsen siniset farkut, mutta kannattaa varautua, mikäli koneeseen sen jossain vaiheessa heität.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos varoituksesta!
      En vielä ole kamalasti noita testaillut, itseasiassa ostin ne lähinnä pitkien hihojen vuoksi: kätsyjä, jos ruokaillaan vaaleissa vaatteissa. Toivotaan vaan, että asiansa jotenkin ajavat. Täytyy varmaan varoa tuota pesukoneessa käyttöä :D

      Poista
  2. Asutko eviskogissa vai siuntio\kylmälä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa lähempänä Kirkkonummi-Espoo rajaa, Oitmäessä (ei varmaankaan sano mitään) Kirkkonummen mittakaavalla lähellä Lapinkylää.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Ylläri! :) Harva yleensä tietää tästä paikasta mitään.

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...