maanantai 29. lokakuuta 2012

2kk Neuvola

(Alkuun täytyy hehkuttaa, että jeij. Täysi kymppi <3)

Neuvola tosiaan, lempipaikkani aina... En tiedä miksi, mutta jotenkin aina tuntuu ettei sielläkään tule kysymystensä kanssa paljoa viisaammaksi. Pakon edessä saa aina jälkeenpäin googletella vastauksia.

Neuvolatäti jankkasi hirveästi sitä, etteivät nuo vatsanväänteet millään muotoa kaiketi voi johtua niistä d-tipoista. Vatsanväänteet vaan kuulemma ovat yleisiä tälle ikäkaudelle ja niistä syytetään herkästi niitä tippoja, kun ne sopivasti satutaan aloittamaan aina samoihin aikoihin.
Well, no sopivastippa ne vatsanväänteet lähtivät helpottamaan kun tipat pois jätettiin.
Meillä tosissaan oli vielä käytössä ne Rela dropsit, muuta en niistä voi näin jälkikäteen sanoa, kuin hyvät maitohappobakteerit ja silleen.

Painoa ei ihan ollut sitä viittä kiloa kuuttasataa grammaa, mitä henkilövaaka meille aiemmin eilen povaili. Mutta lähellä oltiin, kiloja L oli itselleen kerännyt 5,335kg.
Pituutta pojalta löytyy 56.5cm ja päänympärysmittaakin lisättiin 38,8 senttiin.
Rota-rokote nieltiin myös ilman suurempia itkuja tai pulautteluja. Hieman kyllä tunnuttiin kummastelevan uutta makua ja outoa naamaa, joka sen antoi.

Neuvolan jälkeen kävimme kaupassa ja apteekissa, jälkimmäisestä kävimme hakemassa neuvolatädin suosituksesta Cuplaton-tippoja. Vielä en niitä ole uskaltanut kokeilla, sillä ajattelin ensiksi katsella millainen savotta tuosta rokotuksesta meille ensin siunaantuu. Rukoilen ja toivon ja tanssin sadetanssia, että helpolla päästäisiin, sillä en vain henkisesti jaksaisi ihan heti taas viikkoa pelkkiä itkurutinoita, kun hyvälle mallille ollaan muuten jo päästy tavallistenkin vatsavaivojemme kanssa.




Nyt illalla ollaan hengailtu poitsukkeen kanssa ihan vaan sohvalla ja otettu rennosti!
Mamma tykkää - ehdin katsella jopa ne huonot saippuasarjani samalla.
Harmittaa ettei vaunuilemaan viitsitty lähteä, ulkona on niin pimeä ettei tolla meidän valottomalla pikkutiellä eteensäkään näkisi. Täytyy varmaan junttiutua entistä enemmän ja hankkia sellainen otsapantalamppu, jottei jokaista vastaantulevaa jänistä potki matkalla persuksiin.



Hei muuten, onko teillä kokemuksia noista Cuplatoneista?
Mimmoisia? Jakakaa niitä tämän ummikon kanssa!

2 kommenttia:

  1. Noista cuplatoneista ainakin haastattelemani lääkärit tuntuvat kovasti olevan sitä mieltä, että niiden hyödyllisyys on täysin vanhempien uskon varassa. Mä en jaksanut aikanaan edes kokeilla, eivätkä niitä kokeilleet ystävätkään ole kuulemma niistä hyötyneet, mutta varmasti on joku, jolla ne ovat auttaneet, joten epätoivoisessa tilanteessa kokeilisin varmasti itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsellaan miten käy, tuntuisi auttavan hieman mutta voi mennä tuon rotarokotteenkin piikkiin. Yksi ystäväni kehui nuo tipat vuolaasti ja heille tuntui niistä löytyneen apua, mutta kun googlettelin löysin myös itse parista nettikeskustelusta nuo samat lääkäreiden mielipiteet. Samalla myös löytyi noita ylistyksiä, joten mene ja tiedä taas.

      Se on ihanaa, kun kaikessa mikä liittyy lapsiin ja vauvoihin, löytyy aina tietoa molemmista ääripäistä :D

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...