tiistai 23. lokakuuta 2012

Ristiäiset

Voin jo näin alkuun todeta olevani todella huono bloggaaja, mitä kuvaamisen suhteen tulee. Mielessäni oli kuvata koko repertuaari, niin ruokatarjoiluista lahjapöytiin, mutta juhlahuumassa se unohtui aivan tyystin. 

En lopulta ottanut itse kuvan kuvaa ja valtuuttamani valokuvaaja kuvasi pelkästään sellaisia kuvia, joissa näkyvissä on aina jonkun pärstä. Lopulta kuvasin pelkät ristiäislahjat :D

Ensimmäiset 1000-sanaani kirja ja Vauva- omistajan opas.
Tuo vauvahommeli on muuten ihan hauska opus :D
Varasimme ristiäisiä varten lähikirkkomme, josta löytyi sopivasti myös seurakuntasali ja pieni kahvio. Kahvittelun saimme siis hoidettua kokonaan samassa rakennuksessa.
Ristiäispäivänä saavuimme kirkolle jo kello 12 laittamaan paikkoja järjestykseen ja itse kastetilaisuus alkoi klo. 14:00.

Se kaksituntinen ennen kastetta oli kyllä aivan oma lukunsa, en esimerkiksi ollut koskaan ymmärtänyt kuinka vaikeaa on päättää miten tarjoilupöydän katat.
Kyllä siinä lautasten paikkaa mietittiin moneen otteeseen ja kiisteltiin siitä, laitetaanko lusikat kahvikuppeihin valmiiksi vaiko ei.

Nalle pehmoleluja, toisella Mariskooli hienosti jalkojensa välissä :D

Oma lukunsa oli myös pojan saaminen kastemekkoonsa, johon tämä hyvin selkeästi sanoi vastalauseensa - ensimmäistä kertaa nimittäin falskasi vaippa pojallemme ne kuuluisat niskapaskat. ONNEKSI kastemekkoa emme vielä olleet päälle saaneet, vaan vasta valkoisen bodyn ja sukkahousut, jotka olivat kyllä aivan pelastamattomissa. Pikaisen pesun jälkeen vedimme miehelle niskaan harmaat rytkyt mekon alle ja onneksi ne eivät pistäneet turhan paljoa silmiin.

Itse koko kastetilaisuuden ajan, hyvin ylensyönyt, poikamme nukkui eikä edes silmiään räpäyttänyt kun päätä kasteltiin.

Myös koko kahvittelu jäi pojaltamme noteeraamatta, sillä sama uneliaisuus jatkui vaikka syli vaihtui koko ajan :D Hyvin rauhaisissa tunnelmissa saimme siis pojan nimeä juhlia.

Ja kysytte, että mikä se lopullinen nimi olikaan?
Luca
Sukunimensä poika sai lopulta äidiltään, 
ja siitä löytyy niin D:tä ja Q:ta, joten yksi pieni C ei siinä pötkössä paljoa silmiin pistä.


Vaatesetti, tulee poika isäänsä :)
Hauska pehmolelu ja suloinen pieni torkkupeitto
Pikkuiset tossut ja villasukat

Jakkara, apinanleipäpuuta.

Pieni Mariskool ja villasukat

Itkuhälytin, nallepehmo ja kummit ry:n kuvakehys

Risiäisistä käteemme jäi ihanat muistot, kasa lahjoja ja suurin piirtein puolet 40 hlö:n kermakakusta,
hiukooko kenenkään kakkuhammasta kenties?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...