keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ärtyneisyyttä ilmassa?


                                                        Syypää ovat ilmeisesti ne,
                                                                      juuri ne.
                                             Vauvaperheiden kauhistus, apu ja inhotus.

                                                                      D-tipat.
www.apteekkituotteet.fi
Eilen illalla koin inhottavimman illan ikinä tähän astisessa vauva-arjessani. Kyseiset tapahtumat käynnistyivät siinä kuuden aikoihin illalla, kun lähdimme käväisemään mieheni äidillä pikaisesti.
Jo siellä ihmettelin Lucan huonotuulisuutta, mutta itsepäisesti pidin häntä
puoli-istuvassa asennossa ja makuutin sylissäni tutti suussa.
http://www.verkkosivuapteekki.fi

Tutti lopulta tuntui tuovan sitä henkistä mielihyvää, joten miekkonen rauhoittui kuin rauhoittuikin syliini ja kohtahan sieltä vaipan kätköistä kuuluikin pieni prööt.

Itkuisuus helpottui,
hetkeksi.

Lähdimme kotiin hyvinkin nopeasti, sillä tunnustan,
olin toivonut hieman kahdenkeskeistä aikaa sen toisen perheemme miespuoleisen jäsenen kanssa.
Suunnitelma näytti toimivan hyvin, poika nukahti pitkästä aikaa omaan sänkyynsä vaunukopan sijaan ilman turhia itkeskelyjä, pääsimme jopa testaamaan itkuhälytintämme ensimmäistä kertaa.
Mutta juuri kun olo sohvalla alkoi olla lokoisa, havahtui rakkautemme hedelmä sängyssään. 
Ja siitä se lähti.

Kolmisen tuntia taas pientä iltaäreyttä, tosin tällä kertaa se äreys ei ollut vain pientä kitinää johon tutti toi avun, se oli suoraa huutoa. Kestän lapseni ihastuttavat itkut hyvin, kun tiedän ettei hänellä pahemmin mitään muuta hätää ole kuin nälkä, mutta viime iltainen itku oli jotain aivan muuta.
Kuin veitsellä olisi viilletty.

Mies yritti hetken aikaa rauhoitella poikaa suihkuni ajan,  sen jälkeen olikin minun vuoroni. Kävelytimme toista ja heijasimme, hyppyytimme kuin viimeistä päivää, mutta aina kun liike loppui jatkoi poika itkeskelyä. Kokeilin imettää lisää ja kun itku vain jatkui, kokeilin antaa korviketta kuvitellen pojalla olevan vain hirveä nälkä. Tissillä poika vain huusi, tuttipullo suussaan söi hetken ajan rauhallisesti. Mutta kun sylistä pois pääsi muisti hän ilmeisesti vatsavaivansa. Ja kyllä, nyt sanon suoraan että vatsanväänteet, koska itku helpotti melkein joka kerta, kun vaipan sisällä taas pörähti.
Ja se maha, se tosisaan pulputti kuin pieni vene ulapalla.

Minusta kyllä tuntuu, että tämän esikkomme kanssa menemme perse edellä puuhun vielä useasti, sillä olen kuvitellut ilta äreisyyden johtuvan nälästä.

Kahden vaipanvaihdon, useiden ilmapäästöjen jälkeen pienemme nukahti lopulta ennen klo. 23 illalla, taas vaunukoppaansa. Luoja että odotan sitä päivää, kun saamme pojan taas omaan sänkyynsä.

Nyt menevät meillä d-tipat pienelle tauolle ja katsellaan, muuttuuko poikakin säyseämmäksi iltaisin muutoksen mukana.

Ja ei, emme enää niiden itkutuntien jälkeen saaneet oloamme lokoisaksi siinä sohvalla.

www.apteekkituotteet.fi

2 kommenttia:

  1. Mä nyt mainostan näitä sullekin, kun itse sain aikanaan suositukseksi ilmavaivojen varalta: meillä on noiden apteekin d-tippojen sijaan käytössä bioteekin teho-D-tipat (saa esim. sokoksilta), joiden pitäisi olla vähän mahaystävällisempiä. Niissä on annoskokokin suoraan kymmenen mikrogrammaa, joten tarvitsee antaa vain yksi tippa kerrallaan. Jos siis tuntuu se äreys aiheutuvan noista nykyisistä tipoista, niin suosittelen kokeilemaan vaikka näitä bioteekin tippoja.

    Toivottavasti siellä olo pian helpottaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hei vinkistä ja tsemppauksesta! :)

      Mennään ainakin vähän aikaa ilman tipan tippaa jotta pienen maha normalisoituu. Mutta jo ihka ensimmäinenkin ilta ilman tippoja oli parannus aiempiin verrattuna!

      Poista

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...