tiistai 9. lokakuuta 2012

Neuvola

Viime yön syömisaikataulu meni hieman pipariksi aamua kohden, jonka takia Nyytti herätti äitinsä tuntia ennen kuin herätyskellon oli tarkoitus soida.
Siinä unenpöpperöisenä syötin pojun ja jätin hänet vielä meidän sänkyymme nukkumaan, sillä sain varastettua itselleni siinä rauhallisen ajan omille aamutouhuilleni.

syy rakastaa syksyä? syyskengät, joita ei kesällä viitsi pitää.
Neuvola-aika oli 09:40, joten herättelin pojan kahdeksan pintaan ja kerrankin itse aivan valmiina laittelin pojan valmiiksi ensimmäiselle tapaamiselleen lääkärisedän kanssa. Lähdimme ajelemaan neuvolaa kohti hieman yhdeksän jälkeen ja olimme lopulta perillä parikymmentä minuuttia etuajassa. Ja kuinka kävikään, lääkäri oli myöhässä kymmenen minuuttia.
Istuskelimme aulassa sen puoli tuntia kiltisti, poikakin nukkua tuhisi nätisti eikä pahempia älähdellyt. Olin varma, että heti kun huoneen ovi avautuisi aloittaisi poika kiukkuraivonsa, mutta väärässä olin. Mielenkiintoa riitti pojallakin, joten koko neuvolakäynti päästiin läpi ilman itkun itkua.

tämmöisiä ilmestyi eilen pihallemme 3kpl. Epäilen, että mieheni äiti on näiden takana.

"Terve poika! Cor et pulm avsk 0. Punaheijaste +/+ Aukile norm. A bd 0. Lonkat norm. Testis +/+ Fem +/+ Moro +/+ Tonus norm. Kasvaa hyvin"

Ja mitä me ymmärsimme
Terve poika, normaali aukile, normaalit lonkat ja ilmeisesti myös kivekset löytyvät. Ja että kasvaa hyvin.

Ja voi olla, että tuossa lääkärin tekstissä on kauheasti väärin kirjoitettuja sanoja, siansaksalta kuulostavan lääkäritermistön lisäksi tohtorisedällä oli nimittäin aivan hirveän epäselvä käsiala.

Painoa löytyi 4,950kg sekä pituutta 55 cm. Päänympärys oli kasvanut sentillä kolmeenkymmeneenkahdeksaan (38) :)

Neuvolan jälkeen sain pojan nukkumaan ja aloin itse työstämään harjoituskakkua ristiäisiä varten. Siitä lisää joko tänään illalla tai huomenna, sillä lime-valkosuklaakakku on nimittäin tällä hetkellä hyytymässä jääkaapissa. Enkä viitsi luomustani esitellä keskeneräisenä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...