lauantai 29. syyskuuta 2012

1 kk Neuvola

Poju se vaan kasvaa ja pullistuu, joten eilen oli meidän perheellämme edessä matka neuvolaan. Kuukausi tuli torstaina täyteen synnytyksestä ja pojankin ikää voi jo alkaa tituleeraamaan muilla, kuin viikoilla.

parit ylimääräiset kynttilätkin :D

Neuvolaa edeltänyt yö nukuttiin meillä huonosti, sillä Nyytti ähki ja öhise koko yön, ilmeisesti vatsaansa sillä sellainen räjähdys siellä lopulta oli vastassa, kun aamulla vaippaa aloin vaihtamaan. Ja kun vaippa oli vaihdettu, tuli toinen samanmoinen satsi ulos.

Allekirjoittanut oli siis hyvinkin uneliaalla tuulella sinä aamuna, mutta poika päätyi rauhalliseen uneensa vasta puoli kymmeneltä... ja kun aika neuvolaan oli yhdeltä, ei itselle juuri jäänyt aikaa siinä torkkua. Pitihän sitä nyt turhamaisuuttaan tehdä omallekin naamalle jotain, ennen kuin ulos lähtisi.

Nyytin myöhään venyneiden unien vuoksi, sain pitkästä aikaa kunnolla aikaa omaan itseeni ja itseasiassa laittautuminen oli hauskaa pienen tauon jälkeen. Uskaliaana vedin jopa sukkahousut jalkaani ja jättineuleen päälleni niiden ainaisten farkkujen ja paidan sijaan ja olo oli hyvä.
Kukapa olisikaan uskonut, miten niinkin pieni asia kuin silmien rajaus, voisi tuntua niin uudelta ja hienolta jutulta, kun sitä ei hetkeen ole viitsinyt tehdä.

Yksi asia, mikä tässä päivässä jännitti kaikista eniten, oli autolla ajaminen.
Ensimmäistä kertaa olimme kahden Nyytin kanssa liikkeellä ja ensimmäistä kertaa ajoin autoa niin, että Nyytti oli kyydissä.
Kyllä hieman hirvitti.

Neuvolassa sain samalla kertaa varattua ajan myös jälkitarkastukseen, joka onkin vastassa sitten ensi kuun lopulla. Pitää vielä tarkistaa, etten fiksuna ja filmaattisena varannut sitä samalla päivälle, kuin hammaslääkäriäni, mutta hammaslääkäriajanhan voi aina siirtää..

Kuinka potrea poikamme siis onkaan? Painoa löytyy nykyään sellaiset 4,330kg ja pituutta 53 cm. Kasvettu siis on hurjasti, ainakin elopainoa on kertynyt lisää äidin mielestä aivan käsittämätön määrä parissa viikossa.

Ainakin komean kaksoisleuan on toinen itselleen kasvattanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't be shy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...